URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Elles han llevat una bandera, nosaltres llevarem un rei

Alternativa | 01 Setembre, 2007 09:52 | facebook.com twitter.com

El DdM anúncia avui "Sustituyen la bandera republicana por una española en el islote del Colomer",

La notícia diu que han estat set amazones en un zodiac,tipus James Bond. Però tenim els nostres dubtes, primer, el titular ja no és molt clar, ja que sembla que la bandera republicana no era espanyola. I el més importantés que  l'article no diu que hagin llevat l'estelada.  Igualment ens ha arribat un "presumpte vídeo" de com les 7 amazones varen preparar la seva acció. 

Tot l'anterior és un exemple de contaminació periodística, han estat dones però militars. L'operació militar  va ser denominada “Romeo Sierra 2” "Recuperar la Soberanía 2 "i tenim imatges de com els militars s'havien preparat a les platges de la base del Port de Pollença. Ha estat una genial acció militar, una més del gloriós exèrcit espanyol. En realitat sospitam que tot ha estat un muntatge del Servei Secret espanyol per justificar la presència de la base militar al Port

Com varen dir ens solidaritzam totalment amb els habitants del Colomer. 

Si els espanta unes banderes és que anam per bon camí.

Elles han llevat unes banderes nosaltres llevaren un rei. 

Nou pla per a l'estalvi d'aigua.

Alternativa | 01 Setembre, 2007 05:39 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la idea de publicar a aquest blog tota la informació pública que ens arribi, un dels fonaments de la democràcia és una ciutadania ben informada. En aquest cas podeu trobar el nou pla per a l’estalvi d’aigua pdf (que nos ha facilitat la premsa) i un comunicat de contestació que ens ha enviat el PP-UMP . Dos documents interessants per reflexionar sobre un tema molt important el consum i subministrament d'aigua potable.

Com sabeu un dels temes que més ha sortit aquest estiu a la premsa ha estat el del subministrament de l’aigua a partir del ban d ena Francisca, que pel que sabem va ser un regal enverinat que li va deixar Joan abans de anar-se de vacances. Hem parlat del tema a Qui governava? i  Propi dels germans Marx .

El tema va seguir amb la roda de premsa que va fer el batle Joan Cerdà  en la que va presentar el nou pla per a l’estalvi d’aigua  . Pot ser una bona iniciativa si es deixa fer feina de manera independent als técnics , cosa que fins el moment no ha succeït.  De moment és ua idea molt general i ja Joan Ramón Veterà  ha trobat unes quantes puntualitzacions que fer molt interessants:

-La salinització dels pous de Gotmar va començar l'estiu de 1984, fa 23 anys.

-La xifra de 3,5% mes de cabal no es certa, més be s'ha reduit el cabal extret de l'aquifer de Gotmar.

-El Pla General del Municipi de Pollença( BOCAIB 140, 16.11.90, Pagina 29) preveu una disponibilitat de 300lts per habitant, on s'han de preveure els consums  tambe dels turistes, per el que no se perque s'escandalitzen per el consum de 285 lts. per persona, per altre part no se com ham calculat aquestes dades i sobre quin numero de població.

-L'Ajuntament no porta endavant el pla de substitució de peces "K" , escomeses i canonades velles a Pollença, on es perd devers el 32% de l'aigua injectada a la xarxa d'aigua potable. En quan al consum de 3000m3 mensuals ?, deu voler dir bimensuals, l'Ajuntament es el primer consumidor irresponsable (Darrer consum del Poliesportiu, 3500m3 en menys d'un bimestre)

 

 El PP-UMP  també va fer un comunicat de premsa que podeu llegir a continuació i que es resumeix en el paragraf final: “ Creiem que aquestes declaracions, com sol ser habitual en el Sr. Cerdà, són per a vendre fum, per a desviar l'atenció, tot el que ha anunciat no és res de nou, ja hauria d'haver-se executat sota la seva responsabilitat, i respon simplement que ara sembla que han estat treballant tot l'estiu en aquest “pla estratègic”i acaben de regressar de vacances, àdhuc ningú s'ha posat les piles.”

 Imatge d'una pagina molt interessant Agenda Local 21

Pdt. Properament parlarem de la Junta General d'EMSEr ( s'acumulen els temes).

A continuació COMUNICADO DEL PP-UMP REFERENTE A LAS DECLARACIONES DEL ALCALDE EN TORNO AL PROBLEMA DEL AGUA Y SUS SOLUCIONES.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb