URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La bandera blava té una taca grisa

Alternativa | 02 Setembre, 2007 06:13 | facebook.com twitter.com

Gràcies a Fralokus hem llegit al boib del 30 d'agost que es publica la sol·licitud d’autorització d’abocament al mar de les aigües de neteja procedents de l’explanada de varada del Club Nàutic del Port de Pollença.

Increïble anam cap a enrere, no entenem com quan es suposa que la sensibilitat ecològica cada vegada és major es pot pensar abocar aigues de neteja a una badia tancada,  declarada zona sensible en el decret del govern balear 49/2003. Es veu que es pensa que amb els continuats abocaments d' aigües fecals i sentines una mica més d'aigua bruta no es notara.

I per més inri el Club Nàutic que té una bandera blava i  a la seva pàgina web diu que "vol  satisfer les expectatives dels nostres clients tant directes com indirectes, assegurant un alt nivell de protecció del medi ambient en nom d'un desenvolupament sostenible." M'imagino que  al manco utilitzaran productes biodegradable, ja que els mateixos aconsellen utilitzar-les als vaixell. 

A la fí ja sabem que aquestes aigües no és el major problema medi-ambiental de la badia però és un mica trist que surti una sol·licitud tan cutre com aquesta al BOIB, ens agradaria que  totes les aigües brutes del municipi arribassin a la depuradora i una vegada depurades s'utilitzessin per regar.

També ens agradaria acabar amb els abocaments d'aigües brutes a la badia i que al Port hagués un bon sistema d'aspiració d'aigües sanitàries i de sentines...  Ja sabem que som uns il·lusos, utòpics, radicals, antisistema al pensar que un municipi que viu del turisme hauria de cuidar més les seves aigües... Visca el progrés.

 Si com nosaltres sou uns il·lusos teniu  vint dies per presentar vostres al·legacions a l’Ajuntament de Pollença.

La bandera blava té una taca grisa        Foto de l'abadia del boig.

                                                                                                        Port de Pollença: Coliformes, merda o tot junt

 Fotografia de la bandera blava del 2006.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb