URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Poques respostes (Junta General d'EMSER)

Alternativa | 04 Setembre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

El dimecres 29 va ser la Junta general d’EMSER (Empresa Municipal de Serveis de Pollença) que és el Ple de l’Ajuntament, encara que no funciona com un ple ja que només es pot parlar de temes d'EMSER. Per exemple no vaig poder demanar pel tall d'aigua de la Cala ja que el subministrament d'aigua el fa  Aigües  de Cala Carbó i no EMSER ( però no paseu pena faré les preguntes al ple de Setembre).

Al primer punt de balanç  de l’empresa fins 31 de desembre de 2006 l’equip de govern va mostrar seu desacord amb com havia portat l’empresa el PP ( és realment curiós veure com UM-UNPI es desmarca de  l’anterior legislatura) mentre el PP va dir que la situació que s’havien trobat ells encara era pitjor. M'han comentat que UM-UNPI es va dedicar a boicotejar al PP el darrer any per simples motius electorals, aquesta és la tristor d'aquestes formes de fer polítiques de fotografia, inauguració i populisme.

Al segon punt es va nomenar el Consell d’Administració; Joan, Biel, Rafel Siquier, Margalida Melià i Joan Comes (només podia haver un representat de l’oposició) Vaig demanar, aprofitant la possibilitat que dona l’article 15 dels estatuts d’EMSER, que el President O sigui Joan ens convidi  a les sessions del Consell per poder opinar . Ja veurem que fa.

Després varen venir els plecs i preguntes, on vaig contar amb la inestimable ajuda de Joan Ramón Veterà per demanar una bona bateria de temes. L'actitut de Joan la veritat que deixa molt que desitjar tant quan feia les preguntes com en la seva resposta, "s'estudiaran", quan havia preguntes que podia respondre directament per exemple.

"Al seu programa electoral parla de replantejament d ela funció d’EMSER, es podia dir a ques es refereix exactament "

Després de que Biel Cerdà (PSM) en teoria el futur regidor delegat d'EMSER digués que contestaria a alguna pregunta, Joan es va dignar a contestar i  va dir que es referia a agilitar i millorar el servei als ciutadans.

A la fi veig poc respecte per part del batle a les opinions, precs i preguntes de l'oposició, un respecte que només pot solucionar la presència de públic o la retransmissió dels mateixos.

De moment pocs canvis en el tema del subministrament de l'aigua, l'equip de govern espera que la dessaladora, una solució molt cara, ens arregli tots els problemes. En aquest tema tampoc he vist el teòric caràcter esquerra d'aquest equip de govern.

Serveis bàsics com l'aigua no s'han de deixar en mans de la iniciativa privada i experiències com les elèctriques, telefònica o el mateix subministrament d'aigua a llocs com Califòrnia són bons exemples.

Fotografia de http://www.patrimoniocastillayleon.org/leon/temas/patnatural/agua.htm 

 

 

A continuació podeu trobar preguntes, plecs i alguna resposta que varen donar.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb