URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Calen respostes (Urxella 13)

Alternativa | 06 Setembre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Ja teniu al carrer el número 13 d'Urxella, el podeu descarregar en pdf.

Del mateix hem seleccionat la secció ja clàssica Calen Respostes

CALEN RESPOSTES:

- Per què l’equip de govern no ha demostrat, reduint les dedicacions exclusives, que realment hi ha hagut un gir a l’esquerra?

- No ha estat surrealista el repartiment de les àrees de l’equip de govern amb un regidor de festes, esports i llicències d’obra, i un regidor de Cultura a mitges? 

- Per què a una sèrie de parcel·les al costat del Torrent de Can Botana, on a l’adaptació al POOT encara no aprovada  va considerar que s’havien de construir vivendes unifamiliars,  s’han donat llicències per fer apartaments?

- Renunciarà Biel Cerdà al seu sou de regidor ara que és director general?

- Com pot dir Martí Ochogavía que l’Ajuntament no ha participat en les contractacions de personal pel refugi del Pont Romà, quan és evident que sí ho ha fet?

- Com es pot dir el 24 de juliol, davant d’una sèrie de preguntes que varem fer al ple per cercar solucions als previsibles problemes greus de subministrament i qualitat d’aigua al municipi, que s’estan estudiant?

- Com es pot dir que encara s’està estudiant fer alguna cosa per verificar o no els resultats del preocupant estudi que va detectar elevats nivells tòxics de cadmi al Torrent de San Jordi i que demanava mesures urgents fa ja un any?

Esperam les vostres preguntes i les vostres respostes.

Pdt

La Nit Niu no es farà enguany, el  motiu que em va explicar el president de l'associació de veïns de la Cala és que no s'havia aconseguit contractar als artites que es volia.

El festival de la cançó de la piscina es durà a terme el proper dissabte, 15 de setembre, a la platja de sa Marjal (Costa dels Pins).

Antoni Alorda, diputat del BLOC, ha proposat al Ministeri de Medi ambient que compri els solars de Cala Carbó. Ara la pilota la té el PSOE.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb