URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Son Espases, el moment de les decisions.

Alternativa | 13 Setembre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Ens ha arribat aquests comunicats i convocatòries de la Plataforma Salvem La Real i del GOB. El govern s’enfronta a la seva primera decisió important, seguir o no la construcció del nou hospital a Son Espases.

Aquest tema va quedar molt obert al pacte de govern que va signar el BLOC:Paralitzar les obres de Son Espases i analitzar la situació econòmica, jurídica i patrimonial per tal de comprovar la factibilitat de construir un nou hospital al solar de Son Dureta” i ara arriba el moment de prendre una decisió política complicada.

La veritat que el tema de les herències polítiques et dona una sensació d'impotència total, ara mateix a Pollença em sent totalment decebut  per no poder revocar llicències que es van donar a Formentor o a Can Botana a la Cala, ja no parl de l'herència de la urbanització de Cala Carbó.. Llicències més que dubtoses però que una vegada donades només es poden revocar amb milions. Ja contarem aquests casos amb més detall, encara no he perdut totalment l'esperança, ja que contam amb la ajuda de bons advocats, però ara mateix veig que el tema està molt complicat.

L'urbanisme i les lleis urbanístiques és clar que fomenten l'especulació i el benefici d'uns pocs a costa del perjudici de la majoria. Gent que guanya milions només amb la requalificació d'uns terrenys sense produir res positiu per la societat més que la destrucció de paratges que nostres fills ja no podran contemplar més que en fotografia. 

Comunicat  La Real, 11 de Setembre de 2007

 Des de la Plataforma Salvem La Real vos comunicam que el proper divendres 14 de setembre, hi haurà una concentració davant el Consolat de la Mar a les 19h. Aquest acte el convoquem per recordar als nous governants que seguim lluitant. El nostre objectiu és clar: evitar la destrucció de Son Espases i el conjunt històric de La Real.

A través dels mitjans de comunicació es deixa entreveure que el nou govern no té massa clar què fer, fins el punt que es plantegen seguir amb la construcció del nou hospital de referència a Son Espases. Demanem als governants que facin un acte de responsabilitat i defensin ara, allò que defensaven quan estaven a l’oposició, i que siguin coherents i respectin la decisió dels seus votants. Ara, és l’hora de demostrar que no tots els polítics són iguals, i que les promeses electorals són alguna cosa més que simples paraules.

Convidam a tothom a participar d’aquest acte per fer sentir la nostra veu i demanar “valentia i responsabilitat” a un govern per tal comenci amb bon peu!

Vos hi esperam a tots!!!!

CAMPANYA PER SALVAR SON ESPASES

SIGNA I PASSA-HO !

NOMÉS ET DEMANAM 15 SEGONS DEL TEU TEMPS PER SALVAR SON ESPASES

Avui mateix el GOB ha posat en marxa una nova campanya en defensa de Son Espases (Palma) amb l'objectiu d'evitar la construcció del complex  hospitalari a aquests terrenys

Per això s'ha dissenyat un petit espai web amb informació sobre Son  Espases, una àrea rural amenaçada d'urbanització. L'espai inclou un escrit que amb un "clic" de ratolí s'enviarà a les administracions que  poden evitar la destrucció de la zona, en concret el Govern, el Consell,
l'Ajuntament de Palma i la Conselleria de Sanitat.

Si ens vols ajudar, visita la plana, introdueix el teu nom i número de DNI i clica sobre el botó "enviar". Total, menys de 15 segons per col·laborar en la nostra reivindicació. Aquí tens l'enllaç:

http://www.gobmallorca.com/sonespases

 

 

També ens ha arribat la següent petició a fer a la Banca March, si voleu més informació la podeu trobar a la pàgina del Lobby per la Indepèndencia. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb