URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Avanços positius.

Alternativa | 23 Setembre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Volem expressar nostra satisfacció per la recepció de l'equip de govern  de nostra proposta bàsica de millora de la comunicació i  informació de l'Ajuntament. Aquest divendres vaig tenir una reunió amb el batle Joan Cerdà i la primer tinent de batle Francisca Ramon on es va acceptar la major part de nostra proposta.

L'equip de governs s'ha compromès a

1.- Exposar tota la documentació pública que es pugui, sense vulnerar la llei de protecció de dades, a la pàgina web del municipi

2.    Els ciutadans i ciutadanes que el demanin formaran part de una llista de correu per tal que els siguin enviats per correu electrònic tota la documentació pública de l'Ajuntament  que no vulneri la protecció de dades

3.    No han acceptat fer un ple extraordinari anual sobre l'estat del municipi (que era a nostra proposta), però si que s'han compromès a facilitar la participació de les associacions als plenaris. Igualment en aquest punt han mostrat la seva disposició a fer un nou reglament de participació ciutadana aquesta legislatura.

4.- El compromís de contestar als ciutadans qualsevol reclamació, plec o petició que facin per escrit en els terminis que reconeix la llei ( fins ara la majoria de les instàncies no es responien).

5.- Transmetre el plens de la corporació per la ràdio municipal. Segurament el proper ple de dijopus ja es farà encara que sigui de manera rudimentària i després es cercaren 

6.- A les peticions fetes per internet, tindran la possibilitat de rebre còpia del missatge a l'adreça electrònica pròpia.

Estam molt satisfets i Pensam que amb el compliment d'aquest punts s'haurà fet un avanç important en la millora de la informació i participació de la ciutadania i en fer una administració més moderna, transparent i eficaç amb capacitat de donar resposta immediat a les demandes de la ciutadania.

 Igualment la proposta de RECUPERACIÓ DE L'ÚS PÚBLIC DEL CAMÍ DEL COLL DE'N PATRÓ de la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts a Pollença sembla que tindra el suport de l'equip de govern llevat de darrer punt, que hem retirat per que es preveu que el propi equip de govern el presenti al ple d'octubre.
"Quart. Efectuar la aprovació definitiva del catàleg de camins del municipi, aprovat provisionalment el 27 d'Octubre de 2005."

Fotografia de Jaon Ramon de la darrera excursió reivindicativa a la carretera vella de Lluc. Al blog de camins públic i oberts podue trobar més informació del Camí del Colll d'en Patro.

 

 

 

Pdt. Quina alegria poder donar una notícia positiva. A continuació teniu nostra proposta que haviam presentat el 12 de juliol i que havia de ser debatuda i votada al ple d'aquest dijous. Ara només esperam el compliment d'aquests punts.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb