URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ordre del dia 1.

Alternativa | 02 Octubre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Seguim amb el ple del dijous 27 de setembre, ja he comentat que un ple de més de 3 hores i mitjà dona per comentar molt de coses.Com sempre poc públic, a més del saig; Eva del PIP, una nova periodista del Part Forana que només va estar 5 minuts, Jaume del GOB i Manolo i Garci , O sigui que tenien majoria  dins el públic i jo  era acompanyat.

A l’ordre del dia el PP-UMP va presentar dos propostes per via d’urgència. Per poder ser debatudes i votades primer s’havia de votar l’urgència per majoria, però l’equip de govern es va abstenir i no es varen poder debatre. A partir d'aquesta decisió Tomeu el va comentar a Joan on era el seu taranna dialogant i de consens. Esperam el seu debat i vot al següent ple.

- La primera proposta la podeu llegir sencera a aquest blog, a la que ens hem adherit, demanava que les contractacions d´obres, aprovació de projectes, i proveïment de places de personal siguin discutides i votades al ple de la corporació, com es feia a l’anterior legislatura, i no només a la junta de govern com han fet ara. Ja varen comentar que és totalment incomprensible que s’hagi produït aquest retrocés quan en teoria ara es governa més a l’esquerra. Pensam que discutir aquest temes al ple garanteix una millor transparència, control i participació.

- La segona  va sortir comentada al Ddm, clar el periodista deia que s’havia debatut al ple però no va ser així. Aquesta proposta feia referència a que la urbanització de Llenaira no conta encara amb subministrament públic d'aigua potable i que això es podia solucionar executant una conducció al mateix temps que es fa la segona fase de la ronda al Port. Aquesta conducció hauria de ser pagada pel Consell com compensació d’una finca  que l’Ajuntament ha cedit al Consell per a construir la ronda.  A la mateixa notícia Joan retreia a Tomeu que no hagués demanat a la Conselleria de Medi Ambient cobrar les finques cedides para la depuradora quan era batle. O sigui anam  sobrats de finques  i de doblers... Tomeu ha tingut la gentilesa d'enviar-nos la seva moció que podeu trobar en la continuació

  Respecte a la resta de punts que es varen discutir i votar varen donar nostra enhorabona a l'equip de govern per haver triat el sanejament del Port per demanar les ajudes del Pla d’Obres i Serveis del 2008.

En el punt referent a l’ UNAC 33, una sèrie de solars al costat del Torrent de Can Botana  (veure article sobre el tema). Varen deixar constància de nostra oposició a la construcció d’apartaments o vivendes plurifamiliars  a aquesta Unitat d’actuació. Aquesta construcció d’apartament i no de habitatges unifamiliars, com contempla l’adaptació al POOT ( Pla d’Ordenació Turística de Mallorca) de 1995,  ha estat possible gràcies a la demora en tramitar la citada adaptació que a dia d’avui encara no s’ha aprovat definitivament i suposa un pas més en la degradació de la Cala. Després al torn de preguntes va haver un dur debat sobre el tema que ja comentaré a un article dedicat a aquest tema.

Al punt de dotació de serveis del carrer Beguins  varen aprofitar per recordar a l’équip de govern que ha de retirar els enderrocs de l’obra que es va fer per obrir el carrer Beguins i que s’han d’ arreglar les parets que deixaren quan "buidaren" el terreny per baixar el nivell del camí i fer la rampa d’accés a la finca en el solar de sortida al carrer. ( article sobre el tema)

Continuara...

En vermell la famosa UNAC 35, futurs apartaments si no l'impedim.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb