URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Recuperar la finalitat social (PA16)

Alternativa | 17 Octubre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple del dia 24 de juliol es va adjudicar la concessió de l'explotació com bar del local situat a la plaça Joan Cerdà ( Port de Pollença). Varen votar en contra ja que tot el relacionat amb aquest edifici ha estat un despropòsit .Un edifici amb un  fort impacte visual i que es va realitzar amb gran lentitut  (veure article).

Ja varen denunciar que a l’adjudicació del local s’havia perdut la finalitat social o cultural de la qual s'havia parlat a la sessió plenària a la que es va aprovar la seva construcció  (2 de desembre de 2004). Recordam que en juliol es va adjudicar a l'oferta que simplement oferia més duros; 18.000 euros

Ara ens trobam que no tan sol ha perdut la seva finalitat social o cultural sinó també la pràctica. A pesar de que l’adjudicació és va realitzar al ple del 24 de juliol, l’adjudicatari va apurar els terminis i no va signar el contracte fins dia 6 de setembre, però des del 6 de setembre fins a dia d’avui l’adjudicatari no ha complit el seu contracte.

 

Segons el plec de clàusules del contracte l’adjudicatari hauria de mantenir els banys públics ( finalitat original de l’edifici)  operatius i oberts de 9 a 20:00. Igualment l’adjudicatari s’havia de fer càrrec del manteniment de l’edifici   i dels jardins de la plaça Segons el contracte signat el 6 de setembre tot això havia de fer l’adjudicatari fins 30 d’octubre, la realitat és que els banys segueixen tancats i els edificis i jardins abandonats i degradat

 

La única explicació que s’ens ha donat des de l’equip de govern és que l’adjudicatari està triant mobles? Com si no hagués tingut temps des de juliol i com si la finalitat d’aquest edifici fos ser un bar i no el manteniment dels banys públics i els jardins adjacents.

Per ser aquest un clar incompliment del contracte demanam a l’equip de govern que rescindeixi el contracte al concessionari i que recuperi la idea original d’aquest edifici donant el suport necessari econòmic i humà a PRODIS per que pugui gestionar la temporada que ve adequadament aquest local.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb