URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De consultes, assemblees i disciplines.

Alternativa | 18 Octubre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Demà divendres Assemblea-sopar d' ALTERNATIVA, EU -EV a Can Ramón a les 21:00.  Oberta a tothom que vulgui venir, escoltar, opinar i sopar.

Parlarem de la feina feta aquest darrer mes; notes de premsa, blog, propostes, plecs, preguntes, finances, futura Urxella escrita...

També  parlarem de nostra adhesió a la mobilització de les entitats socials en defensa de Mallorca, contra la decisió del Govern de continuar el projecte del PP de construcció de l'hospital de referència de Mallorca a Son Espases, i en demanda de rectificació.

 Les entitats que fins ara han decidit sumar-se a la convocatòria són: ALTERNATIVA PER POLLENÇA, ATTAC, CGT, DRETS HUMANS, JOVENTUT COMUNISTA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA CAMINS PÚBLICS I OBERTS, PLATAFORMA SALVEM CA'N TÀPERA, PLATAFORMA SALVEM LA REAL i UNIÓ OBRERA BALEAR. Hi ha altres entitats estan celebrant reunions en aquests dies per decidir sumar-se a la convocatòria.

A l'assemblea varen anar també representantes d'EU a les que no els va agradar nostra presència a la reunió . Finalment com podeu veure al llistat superior de moment EU no s'ha sumat a la convocatòria.

Al bloc de Miquel Àngel Llauger un anònim ido (per que no dona el seu nom?) fa el següent comentari:

 Alternativa per Pollença? Però si ALTERNATIVA és el partit mare com putes una agrupació no manté la disciplina de grup? Convé fer una reflexió davant la manca de suport dels sindicats, partits i organitzacions majoritàries

Ja l'he contestat:

Primer ALTERNATIVA no és un partit sinó una coalició d'EU més EV i independents.

Segon per parlar de disciplina ha d'haver informació i ordres, no ha ha hagut ni una cosa ni altra.

 Tercer si el 29 de setembre Miquel Angel, Grosske i Barceló es varen concentrar a la Plaça de Cort contra la construcció de l'hospital de Son Espases, i després han dit que ha estat una decisió exclusiva d'Antich, per què el que era bo el 29 de setembre és dolent ara.

 Quart: Els que tenen que reflexionar són els que han canviat la seva postura.

A més a més tractarem el de Son Espases i la necessitat de fer una consulta a EU sobre la sortida o no del govern.

 

Un altre tema interessant serà fer propostes i debatre en torn a la XV assemblea d' EU de Mallorca que es realitzara el 2 de febrer. Contarem amb la presència d'algun membre de l'executiva de Palma.
La documentació i les consegüents aportacions estan publicades a la següent direccions d’Internet:
http://interinsular.eu-balears.org/public/documentació/interinsular/eumallorca/

Podreu fer aportacions i comentaris directament al fòrum establert a la següent direcció:

News:assemblea_de_mallorca o http://interinsular.eu-balears.org/public/internet%20newsgroups/assemblea%20de%20mallorca/

 Aquests dies també haurem de votar el candidat-a a la presidència del govern, per primera vegada a EU hi haurà primàries un bon exercici democràtic.

Els candidats són Gaspar Llamazares i Marga Sanz i ja tenen el seu espai a internet per demanar el suport als afiliats.

Gaspar Llamazares ha obert la seva pròpia pàgina web 

Mentre que Marga Sanz ha obert el seu blog.

Si parlam només d'aquesta presència a internet resulta molt més interessant el blog de Marga Sanz amb més contingut polític, mentre que el de Gaspar Llamazares és més institucional. 

El PCE va reclamar que el vot fos presencial, en urna i amb DNI però les eleccions primàries es portaran a terme per vot per correu. Els militants votaran responent a una carta que la direcció ens enviarà dintre d'uns dies. L'escrutini es farà el 6 de novembre. 

Imatges tretes del blog i la pàgina dels candidats. 

 

Us recordam es decisions dins Alternativa EU-EV es prenen de manera participativa i assembleària, cercant el consens i d’acord amb el principi d’una persona/un vot. A Alternativa les persones que no són afiliats ni d’EU ni d’EV poden participar plenament en la presa de decisions i no són “convidats de pedra”. PARTICIPA JA si no t’interessa la política, als qui manegen els teus doblers si els hi interessa, ja és hora de deixar de tudar els doblers públics entre amics, propagandes, inauguracions i similars.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb