URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

100 dies de govern a l'Ajuntament de Pollença

Alternativa | 19 Octubre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

 La veritat que esperava més l’article del blog del PIP en xarxa sobre els 100 DIES DE GOVERN A L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA. Així com als anteriors articles havia una opinió i un raonament, l’article dels cent dies es simplement descriptiu i general no s'han mullat gens. Per altra part també és normal que sigui d’aquesta manera ja que de moment el govern UM-UNPI-PSOE-PSM ha estat marcat per la continuïtat i l’atonia i poques coses noves es poden comentar. Tant PSOE com PSM haurien de reflexionar sobre el tema.

Si observam les prioritats del pacte de govern que cita el PIP el podem veure, en blau nostre comentari:

- Al’àrea de Serveis Socials pocs canvis, a l’hora de triar en general i molt especialment al Port de Pollença. Un petit avanç per cobrir la plaça de director/a de la Residencia de 3a. Edat s’ha triat un sistema que no és ni un concurs –oposició ni una elecció a dit.

- Reestructuració de l’organigrama de l’Ajuntament per a fer-lo més àgil per als ciutadans, cosa que contempla la reforma de l’edifici, la reforma del funcionament i la creació de procediments de gestió. Es va acceptar nostra proposta per millorar la informació i comunicació als ciutadans, però en un mes encara no han trobat temps per signar-la, esper que el facin avui.

- Rehabilitació de la urbanització de Gotmar, així com la peatonització de la primera línia del Port de Pollença. Res i Gotmar com podeu veure a la fotografia que ens ha enviat l’Associació de Veïns es converteix en una piscina improvisada cada vegada que plou. El dimecres l’Associació fa un sopar al que assistirem

- Millorar el sanejament i la xarxa d’aigua potable a la Cala Sant Vicenç. No només no s’ha fet res sinó que l’Ajuntament ha tingut una actitud passiva i  insuficient davant dels problemes de subministrament d’aquest estiu.

- Enfortir la disciplina urbanística amb l’acord de totes les forces polítiques amb representació municipal. Res s’han convocat tres reunions que a darrera hora s’han anul·lat.

- Construir un pavelló cobert al Moll i una sala multifuncional (Teatre/Auditori de Rafael Moneo) a Pollença. Res.

Bé el blog PiP en xarxa ofereix la possibilitat que avaleu aquest equip de govern de 0 a 10,

Per nostra part properament farem un article tant dels cent dies de govern com d’oposició.

Fotografia que ens va enviar l'Associació de Veïns de Gotmar, i no és de les darreres pluges, sinó d'un dia de pluja normal. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb