URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

100 dies d'esquerres?

Alternativa | 21 Octubre, 2007 05:59 | facebook.com twitter.com

Veig amb estupor com passa el temps, més de 100 dies ja del nou govern "d’esquerres" a Pollença. Però no veig l’esquerra per enlloc. No hi ha símptomes de més transparència, de més democràcia, ni de més atenció al ciutadà. Exemples n’hi ha molts: segueixen sense contestar les instàncies, no mostren els acords i decisions a la web, no han obert cap procés o mecanisme de participació ciutadana a la presa de decisions...

També cal destacar amb la poca previsió que se fan les coses.

- Primer ens prometen una antena al Puig que ens permeti escoltar Radio Pollença a tot el municipi, i resulta que ni tenen permís dels propietaris del terreny, ni tenen pressupost, ni res. Promeses buides que s’han de rectificar.

- A la Cala estan 3 dies sense aigua i fins al tercer dia no se decideixen a dur camions d’aigua potable. No fa falta dir que no els varen haver de dur perquè el tercer dia es va solucionar el problema.

- Els contenidors del municipi estan bruts i la resposta de la responsable és que l’empresa només té una màquina que els renta per dins, i que per fora necessiten carcher. I la meva pregunta és, perquè no li donen de carcher?

- Duen 3500 firmes per protegir Cala Carbó i no hi ha cap regidor del govern que vagi a rebrer-los.

- Segueixen sense fer obrir els camins públics.

- Segueixen negant l’accés als Bens d’Interés Cultural(BIC) com son la Fortalesa i el castell del Rei.

- El patrimoni segueix completament abandonat.

- I no parlem del tema mediambiental, reguen la gespa artificial dels camps de futbol amb aigua potable al igual que la gespa de les rotondes, i després tenen la barra de fer declaracions dient que hem de moderar el consum.

- Els carrers i places segueixen ocupades per cadires i taules.

- El Moll està igualment abandonat.

- I no parlem de l’augment de sou, de les dedicacions exclusives...

- ...

 

Coses com aquestes en podríem citar moltes, però crec que ja en tenim prou per demostrar que el nou govern d’esquerres no en té més que el nom. Ni més transparència en la gestió municipal, ni més participació, ni coses ben festes. Més bé segueixen igual. Falta de previsió, precarietat en les decisions, soparets, immobilisme i falta d’idees. 

Senyors cal que ús poseu les piles ara que teniu cadira nova o renovada perquè quan dueu un temps asseguts i vos entri la peresa no se que fareu.

Podeu afegir coses a la llista o dir-nos les coses positives del nou govern perquè a nosaltres no se'ns ocorr cap. 

 

Un rumb cap a babor(dreta) amb les "arques" ben buides. 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb