URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Governants pollencins, rectifiqueu.

Alternativa | 30 Octubre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Senyors governants de Pollença, rectifiqueu, encara i sou a temps. Els fets d’aquests últims dies de no voler llevar el crucifix de la sala de plens de l’Ajuntament és una decisió lamentable i pròpia del franquisme on la creu ho presidia tot. Senyors d’UM, d’UNPI, PSOE, PSM. On ha quedat la separació de l’església i l’estat? On l’estat aconfessional? Me pareix una falta de respecte total a tota la gent no catòlica del municipi i un greuge cap als pollencins que creuen en altres religions o que simplement no creuen en res. I més tenint en conta que aquest lloc és l’elegit per moltes persones per celebrar-hi casaments civils. O és aquest el motiu de mantenir el crucifix? Voleu que tot i no anar a l’església quan algú es casi deu i sigui present?

I la qüestió s’agreuja quan son els suposats partits d’esquerres que s’abstenen a l’hora de votar la retirada del símbol. On ha quedat la laïcitat del PSM i del PSOE.  No només és un símbol, és una actitud. Cap de vosaltres ha sabut argumentar res, ni ho ha intentat. Tot plegat sembla que teniu por a perdre alguns vots i que esteu sotmesos als designis d’un govern de dretes dirigit per UM-UNPI.

Des d’aquí ús demano que rectifiqueu i que no feu aquesta ofensa tan gran a l’estat aconfessional i a tots els que no som, ni serem per molt crucifix que hi hagi, catòlics.

 

Imatge del ple de dijous:
El batlle oficiant el plenari just al moment de la pujada d'imposts.
Extret de: www.losgenoveses.net
 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb