URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El ple a la ràdio.

Alternativa | 31 Octubre, 2007 06:45 | facebook.com twitter.com

Hem de dir que consideram molt positiva  la retransmissió del ple per la ràdio municipal, una petició que havien presentat dins nostra moció bàsica d’informació i participació de juliol i que varen retirar pel comprimís de l’equip de govern de executar-la ,en la seva major part. De moment l'equip de govern segueix sense signar el que varen acordar de paraula, segons Joan(UM) per que a Francisca (PSOE) li semblava una manca de confiança per nostra part. Com li vaig recordar al ple jo represent a una assemblea que evidentment i evidentment no podem acceptar només amb paraules la retirada d'aquesta proposta. Igualment crec que a política no està de més  tenir tot per escrit. Esper que Francisca  hagi signat un pacte de govern amb Joan. De totes maneres si compleixen el pla ja ens va bé , us imagineu un  Ajuntament on contestin  a  les instàncies? un fet normal que a Pollença pareix ciència ficció.

Per altra part va ser penosa la influència d’aquesta retransmissió en les formes del batle, que varen passar de cert “pasotisme” a una actitud que consideram poc democràtica. Primer va dir que no contestarien a cap de les meves preguntes, evidentment una decisió que va prendre sense consultar a la resta de l’equip de govern, com va quedar en evidència quan Mª del Mar del PSOE (en un actitud que l’honra)  va començar a contestar alguna de les meves preguntes.

Segon quan jo li vaig retraure aquesta nova forma de dirigir els plens em va llevar la paraula i em va recordar a aquell Joan que al debat electoral deia que no tenia res que debatre amb mi. A la fi unes actituds molt enfora de la moderació de la que en teoriafa gala

També va ser totalment nova i fora de lloc que volgués deixar clar que si els regidors del PP-UMP podien fer preguntes ( i no només el portaveu) era per que ell donava el seu permís.

Confiam en que es mantingui la retransmissió per la ràdio i que Joan actuï d’una forma més democràtica facilitant el debat i l’intercanvi d’idees.

També parlant de la ràdio varen aprofitar per denunciar que des de maig cap membre de l’oposició havia passat per la ràdio municipal i que no era massa normal ni democràtic. Biel va dir que ell havia anat una vegada només i que cap membre de l’equip de govern havia vetat nostra presència, acusació que jo no havia fet en cap moment, però que si ell ho diu...

El que és cert és que al dia següent la ràdio em va entrevistar per explicar nostra petició de suspensió de les llicències de Can Botana.

També hem de dir que ha estat fins ara el ple amb més públic a la sala, al principi havia unes 13 persones, però al final no restaven ni la meitat.

Com darrera curiositat dir que una regidora s'em va queixar de que havia fet massa preguntes(crec que 18), com jo li vaig dir això és gràcies a vosaltres i a aquest blog. No seria necessari si s'arribàs a fer com a altres pobles on la gent pot participar als plens i no fan falta intermediaris. De totes maneres el ple pot durar fins les 12 i només és una vegada al mes.

Investidura de Joan. 

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb