URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Privatització o no.

Alternativa | 04 Novembre, 2007 21:00 | facebook.com twitter.com

Inciativa Ciutadana per Pollença ens convidam a participar al passi del curtmetratge d'ATTAC i a la xerrada del professor de la UIB de Filosofia Política, Bernat Riutort, sobre:

PRIVATITZACIÓ O NO PRIVATITZACIÓ?


L'acte serà divendres dia 9 de novembre a les 20.00h. al centre cultural de Pollença.

Ús hi esperam.

Atentament Iniciativa Ciutadana per Pollença.
 
 

Aigua, nom i accessibilitat (ple)

Alternativa | 04 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguint parlant del ple , el següent punt a discutir  va ser la  moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a la sol·licitud d'execució del projecte de canalització d'aigua potable i la depuradora, a través de la variant del Port de Pollença, a la Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca. A l’enllaç podeu llegir aquesta proposta que ja es va presentar per via d'urgència a l’anterior ple.

PP-UMP demanava a l’Ajuntament  a instar a la Direcció Insular de Carreteres  l´execució d’un projecte de canalització d´aigua potable i depurada  a Llenaira a traves de la variant del Port de Pollença, sense cost per l´Ajuntament de Pollença en compensació per la cessió dels terrenys provinents de la recepció de la urbanització de Llenaira.

Quan era batle Tomeu a les signatures de les actes d´ocupació prèvies a l´inici de les obres dels terrenys de titularitat municipal, a la finca cedida es va consignar un dipòsit per tal de que es poguessin iniciar les obres i l´Ajuntament de Pollença no perdés el dret a rebre indemnització per la citada finca.

Al debat  Joan(UM) va acusar al PP_UMP  de no haver demanat cap compensació a conselleries que governava el PP quan es van cedir solars municipals per fer la depuradora o la residència. També va posar en duote que la Direcció de Carreteres pogués fer aquestes obres. Ens va informar que ja s’havien fet les gestions necessàries per fer aquestes obres a través de l’Agència Balear de l’aigua

Per nostra part varen felicitar al PP_UMP per haver previst aquesta compensació i a l’equip de govern per haver cercat solucions per aconseguir uns serveis bàsics per Llenaira dels quals mancava sense cost per l’Ajuntament . El resultat de la votació va ser 5 a favor (PP_UMP), 10 en contra (equip de govern) i la meva abstenció.

 

El cinquè punt del ple  era l’aprovació, si procedeix, de l'inici de l 'expedient per a la dedicació del nom de l'actual carrer de Formentor al Sr. Antoni Segui i Bennàssar

En aquest punt  a l’Assemblea havien comentat que el procés per canviar els noms del carrer hauria de ser més participatiu i partir dels ciutadans., per tant sense entrar en la valoració d’Antoni Segui haviam decidit la meva abstenció. No obstant durant el debat  em va conveixer l’explicació d’en Joan de que no es tractava de donar nomenar a un carrer sense noms i no de cercar un carrer per donar-li el nom d’Antoni que havia fet mèrits per aquest honor. Es va parlar de la seva labor com mestre, poeta, persona i activista cultural.

Joan va afegir que qualsevol persona es pot adreçar a l’àrea de Participació Ciutadana per proposar a alguna persona mereixedora d’un carrer.

 Finalment vaig votar igual que la resta de regidor a favor de l'obertura d'expedient que estarà obert vuit dies perquè tothom pugui fer les al·legacions pertinents.

 

El darrer punt era nostra proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa al Pla Bàsic d'Accessibilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques . , ja comentada.

Com sabeu fa una any ja vàrem presentar aquesta proposta, al debat poca cosa, tothom ens va donar l’enhorabona per la presentació d’aquesta proposta, Joan i Francisca varen parlar de les feines que s’havien començat a fer i que des del 15 de novembre hi haurà una brigada que començarà a fer feina.

El més important é sque hagi una dotació pressupostària suficient als pressuposts del 2008 i que es faci una planificació tècnica i participativa per començar pels problemes més urgents.

La proposta va ser aprovada per unanimitat.

Preparant-se per a la foto 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb