URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cerca la diferència.

Alternativa | 05 Novembre, 2007 21:00 | facebook.com twitter.com

He fet arribar als companys regidors del PSM i PSOE una fotocòpia de la notícia de premsa on s'informava de la separació d'actes de l'Ajuntament de Palma com corporació dels actes religiosos.

També aquestes dues fotografies fetes a Aina Calvo el seu primer dia com batlessa, podeu veure el primer que va fer. 

Autor intel·lectual

Alternativa | 05 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Resulta realment lamentable que el PP i els seus mitjans de comunicació afins no hagin estat capaços de assumir  que la teoria de la conspiració ha estat desmuntada peça per peça per la sentència judicial.

És totalment absurd que ara s’agafin a l’absència de condemna de Rabei Osman , l’Egipci, com autor intel·lectual dels atemptats, quan l’única prova contra ell era una confessió telefònica mal traduïda, confessió que a més venia d’una persona caracteritzada per les seves “fantasies- fantasmades” .

És totalment absurd per que al codi penal espanyol no existeix el delicte d’autor intel·lectual.

És totalment absurd per que Al Qaeda funciona amb cèl·lules terroristes independents, no necessiten cap autor intel·lectual concret, la doctrina “yihadista”  i fer el major mal possible als infidels  són el seu fonament.

És totalment absurd per què si volen un autor intel·lectual, només han de llegir els comunicats d’ Al Qaeda, el darrer publicat ahir mateix on incitava una vegada més a atacar Espanya.

De la sentència ens hem de quedar amb un raonmanet clau quan parla de la teoria de la conspiració:

“S'aïlla una dada –es descontextualitza  i es pretén donar la falsa impressió que qualsevol conclusió penja exclusivament d'ell, obviant així l'obligació de la valoració conjunta de les dades que permeti, mitjançant el raonament, arribar a una conclusió segons les regles de la lògica i l'experiència".

Qualsevol historiador sap que un fet només es pot explicar per una multicausalitat de factors, sempre hi ha un factor darrer, conjuntural, important però no únic. Tal vegada això hauria de servir per que els del PP reflexionessin sobre la seva derrota electoral de fa quatre anys. De moment he triat aquestes bonites fotografies per què reflexionen.

 

Els peons negres, una de les associacions que encara manté  la teoria de la conspiració.

Fraga i Pedro J de peons negres i en mig una ciutadana que recorda l'autoria intelectual de moviments com aquest. 


Més informació sobre la sentència a http://www.asociacion11m.org/index.php 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb