URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Desinaugurar

Alternativa | 08 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Al ple varem demanar pels problemes del nou col·legi del Port, encara sense recepcionar, que unit al refugi del pont romà encara tancat són o  millor dit haurien de ser una vergonya per tots els que es varen fer la fotografia a les seves inauguracion. Com deia Joan Ramón Veterà s'hauria de fer una cerimònia de des-inauguració. 

Tenen tan poca vergonya que al programa de la Fira han inclòs una jornada de portes obertes al refugi.

Al torn de preguntes també ens vàrem assabentar que nostre desastrós polígon industrial que més bé és comercial tampoc està recepcionat. Algú ens podria explicar bé la història d'aquest despropòsit de polígon?

Per acabar se segueix deixant que Aigües Cala Carbó o sigui Construccions Crespí doni un mal servei als veïns de la Cala i ni tan sol es molesti en  facilitar informació als ciutadans. Tot amb la complicitat i passivitat de l'équip de govern que segeuix amb els braços creuats a aquest tema.

 

PREGUNTES AL PLE (1)

1 -El nou col·legi del Port fou inaugurat dins el periòde prelectoral , evidentment , mes amb intencions electoralistes que no pensant en la ciutadania. Resultat d’aquesta inauguració prematura els serveis de la brigada d'obra de l'Ajuntament reben contínuament requeriments per subsanar deficiències d'una obra que NO ESTA RECEPCIONADA, i que si manipulen o efectuen qualsevol modificació a les instal·lacions, donen arguments a l'empresa constructora per excusar-se dels mals acabats de l'obra, dient que ells ho havien deixat be, i que esta espanyat degut a que ho han manipulat abans de que es lliuri oficialment l'obra. Així, les bombes de l'aigua segueixen sense funcionar i durant 3 dies, i encara no s'ha solucionat, el col·legi ha estat casi tot sense aigua per motiu, suposadament, d'una avaria elèctrica, que no han pogut solucionar els operaris municipals. Com sigui que es va requerir l'ajuda dels serveis tècnics de la Conselleria d'Educació, els seus tècnics no ho varen poder solucionar, ja que no tenen cap orientació tècnica per part de qui va fer l'instal·lació, a mes , objecten que no han de fer cap reparació a unes obres i instal·lacions que no han sigut recepcionades, i no els i falta raó. A més a més cada vegada que plou hi ha goteres i han de posar poals pertot, quan va fer vent s'hen va emportar un finestral, etc. etc. La qüestió es que les mancances les pateixen la comunitat escolar, que no te cap culpa una vegada mes.

Igualment és vergonyós que al refugi ens diguin que pel pont de desembre encara seguirà tancat.

No els demanarem que celebrar una des-innaguració, però els demanen perdó i que al primer demanin la recepció i al segon cas accelerin les obres.

 

Mª del Mar (PSOE)  la regidora d’educació va tancar el silenci a respondre que volia imposar Joan, cosa per la qual la vaig felicitar , Joan hauria d’aprendre, em va reconèixer tots els problemes assenyalats i que s’està fent feina en solucionar aquesta situació, però que es complicat; empresa, conselleria...

 

2 - Si volem una gestió correcta dels doblers públics pensam que bans de fer una actuació s’hauria de tenir una informació el més completa possible, per això demanam.

Te la regiduria de serveis socials, dades de la població discapacitada del municipi, o padró, o listat, per saber quines son les principals mancançes i actuacions mes urgents a portar a terme?

Francisca va contestar que si que  tenen aquest llistat. Però que s’ha d’actualitzar?


 3 -Es te previst donar noms als carrers del Poligon industrial, i així es podrien orientar la gent que vol anar a qualque instal·lació d’allà. I també si qualque dia es donarà numeració a les cases (Números de carrer, no de solar) de la Urbanització Gotmar i Llenaire. també per orientació dels ciutadans , com a les poblacions normals, malgrat uavui dia ja hi hagi GPS.

Respecte al Polígon Joan va dir que no estava recepcionat (uff!!!) de l’altre no va dir res.

4- A Emser acudeixen sovint ciutadans queixant-se del mal servei d'aigua potable a la Cala, a qui no podem ajudar ni podem orientar a qui dirigir-se. Tot aixó esta en contravenció amb la Llei de Protecció al Consumidor i es una irresponsabilitat per part de l'Ajuntament, responsable final del subministrament d'aigua al Municipi segons la LL.B.R.L.
U n veí extranger de la Cala San Vicenç, ens ha dit que hi ha una fuita d'aigua des de fa 3 setmanes, que ha avisat tres vegades i que no s'ha reparada. No sap on ha d'anar ja per evitar aquesta perdua d'aigua, perque l'empresa que subministra la Cala no te seu ni telefon on acudir.

 5.- S’ha obert ja l’expedient que varen demanar  a Aigües de Cala Carbó.

Jaume Plomer (PSOE) el regidor delegat d ela Cala ens va dir que esperava la nova directiva de l’AAVV de la Cala per solucionar aquests temes. Per la meva part li vaig recordar que el subministrament d’aigua era una responsabilitat de l’Ajuntament i que no feia falta esperar per posar ordre.

Per cert que ja ha estat triada nova directiva a l’AAVV de la Cala i el seu president és Francisco Terrasa Estelrich (Xisco).
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb