URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No per esperat deixa de ser menys dolorós.

Alternativa | 09 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Ahir de matí va començar la destrucció de Can Colom, ja haviem dit que l'Ajuntament havia rebutjat nostra petició i la del GOB de suspendre les llicències de Can Botana.

Encara no tenim l'informe jurídic, si que ja ens han donat  la sentència del suprem en la que s'han fonamentat per rebutjar nostra petició. Estudiarem l'escrit de l'Ajuntament i veurem quins passos donam. Ja que no hem pogut evitar la destrucció de can Colom procurarem evitar la construcció de 13 apartaments adossats i una piscina a aquest solar i intentarem aconseguir que es construeixi el que preveia el POOT de 1995 o sigui habitatges unifamiliars.

La destrucció de Can Colom suposa un atemptat al patrimoni i al paisatge de la Cala, el que es considerava una barbaritat a 1995 es farà al  2007 per la incompetència de nostre ajuntament que no ha estat capaç de fer l'adaptació del PGOU al POOT en 12 anys . Hem de recordar que la meitat d'aquest temps nostre regidor d'urbanisme i màxim responsable  ha estat en Joan Cerdà Rull .

 Resulta molt contradictori que aquesta destrucció comenci  el mateix dia que s'anuncia a   la premsa (DdB)  un projecte de llei proteccionista amb mesures urgents, enllestit per la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori (Bloc) i  que l'Executiu balear preveu aprovar avui al Consell de Govern i que suposarà l'aturada cautelar entre altres de l'urbanització  Cala Carbó (Pollença). Aquest és el plan B alternatiu a construir a l'Ullal que s'ens havia comunicat peròdemanant-nos discreció que es veu que altres no han tingut

No per esperar va deixar de ser menys dolorós veure ahir com la palera començava la destrucció de Can Colom. La veritat que et deixa sense paraules i desanimat veure una barbaritat com aquesta, Cala Molins mai serà igual.

A continuació el resum de la seva xerrada amb el batle que ens ha fet arribar la Plataforma Salvem Cala Carbó.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb