URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No us calleu, opinau.

Alternativa | 12 Novembre, 2007 18:36 | facebook.com twitter.com

Per separar el debat de la Fira del de l'actuació del rei a la darrera Cimera Iberoamericana, podeu llegir aquests interessants articles sobre el tema i Chávez, que m'ha enviat David Abril, responsable de comunicació d' Esquerra Unida.
Article del periodista Pascual Serrano, recollint  declaracions del coordinador d´IU
http://www.pascualserrano.net

Notícies diverses sobre la polèmica, de diferents fonts
http://www.rebelion.org

Article d´Ignacio Ramonet a Le Monde Diplomatique sobre la política d´Hugo Chávez
http://lacomunidad.elpais.com/modestpa/2007/8/23/hugo-chavez-ignacio-ramonet

I si vos animau a veure el que es fa a l´altra banda de l´oceà, des de diferents governs de l´esquerra, sense paternalismes, podeu accedir per internet, en directe o a la carta, a TELESUR, http://www.telesurtv.net .

 Imatge del genial kalvellido


Firó

Alternativa | 12 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Abans al firó encara havia molt d’animació, els col·legis i l’institut feien festa, però des de fa uns anys la veritat és que aquest dia ha anat perdent força. Avui vindrà la consellera insular de Medi Ambient al Refugi del Pont Romà, on a més a més hi haurà una jornada de portes obertes.  No sabem si s’escenificarà una segona inauguració, tampoc sabem que passarà si alguna de les autoritats té necessitats naturals.

Avui és un bon dia per parlar de la Fira i fer un balanç de la mateixa. Valoram positivament la retallada econòmica que ha hagut a la Fira, segons el batle  Joan entre 40.000 i 50.000 euros . Entre altres coses no s’ha col·locat l’estructura de fusta del convent, s’han eliminat carpes i ha fet falta un “coordinador de la fira que cobrava uns bons duros ( i això que sempre ha hagut un regidor de la Fira). Tal vegada l’única cosa que molt de gent ha trobat a faltar ha estat la mostra d’animals , però pots servir pe rqu l’any que ve torni amb més força.

El que no sabem si feia falta era aquesta quantitat de sorra al claustre, no he pogut assistir a cap acte d’artesania viva i la veritat que a no ser per recordar el pla d’estalvi d’aigua no sé quin senti tenia.

Igualment sobrava la bicicleta gegant d’enmig del claustre i que ha costat a l’Ajuntament 4.000 euros i que no saben on la col·locaran.  Segons l’autor, el fabricant i el comprador és un regal i una ganga, que voleu que us digui, els regals no es paguen i no estam per comprar bicicletes gegants. El més curiós és que alguns dels regidors de l’equip de govern no sabien res del tema. Quan es fan compres d’aquesta manera un no deixa de pensar mal.

Una cosa que també s’ha comentat molt és com era possible que s’hagués fet el forn de la cooperativa tan bé i ràpidament comparat amb la “flamant estació d’autobuses de Pollença. La veritat que la comparació és odiosa, algú ha comentat que el forn podia ser l’estació i en hivern ens podíem escalfar i menjar panades. 
 

A la fi esperam vostra valoració i comentaris d’aquesta fira. 
 

 

El millor de la Fira. Si no vareu venir a veure el curtmetratge i l'excel·lent xerrada de Bernat Riutot ara al manco teniu l'oportunitat de gaudir d'aquest curtmetratge i saber més sobre el tema a  la pàgina d'ATTAC

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb