URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes que Carlos no podrà fer.

Alternativa | 13 Novembre, 2007 22:14 | facebook.com twitter.com

Per què no s'aplica el Codi Penal espanyol que  prohibeix la provocació a la discriminació, a l'odi i a la violència per motius d'ètnia, raça o origen nacional,  i s'autoritzen actes públics xenòfobs, netament feixistes?

Per què no s'aplica als partits d'extrema dreta  la llei de partits que entre altres coses diu que un partit polític serà declarat il·legal quan vulneriles llibertats i drets fonamentals, promovent, justificant o exculpant els atemptats contra la vida o la integritat de les persones, o l'exclusió o persecució de  persones per raó de la seva ideologia, religió o creences, nacionalitat, raça, sexe o orientació sexual.

Per què unes coses es prohibeixen a Euskadi i es permeten a Madrid ?

 

 

La mort de Cala Sant Vicenç

Alternativa | 13 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

El diumenge el Balears va publicar la segúent carta d'en Garci. 

Vivim uns dels episodis més negres de l'urbanisme desmesurat de Pollença. Aquests dies s'han començat les obres de demolició de la casa de can Colom a la Cala Sant Vicenç, al costat de Cala Molins, can Botana. Aquesta és una casa de la dècada dels anys 20, i una casa emblemàtica de la cala. Però això per si sol no seria res si no fos per la incompetència municipal que permetrà fer en aquest lloc 38 apartaments i 5 piscines. Una llei de 1991 va aprovar aquesta mesura urbanística. Però una llei posterior, de 1995, ja anul·lava aquesta destrossa només permetent-hi la construcció de vivendes unifamiliars i no blocs de pisos. La qüestió és que 12 anys després no s'ha estat capaç d'aprovar les mesures adients per fer complir aquesta llei de 1995, és a dir, fer l'adaptació del PGOU al POOT. Ara la cala serà greument destruïda per la incompetència i voluntat del polítics. No s'hi valen excuses de legislatures passades o no. Tots sou culpables de la destrucció, per molt que us amagueu darrera la intenció de salvar Cala Carbó. Tots heu permès aquest atemptat patrimonial, territorial, ecològic i urbanístic. Tots els que heu governat durant aquests anys, PP, UMP, UNPI, UM, PSOE i PSM, però en especial Joan Cerdà Rull, regidor d'urbanisme des de fa 7 anys. Tu i la teva comparsa sou els que heu permès aquest atemptat. Us dieu d'esquerres i preteneu ser els salvadors de la terra, però cap de vosaltres heu mogut un dit per aturar la destrucció, ni tan sols us heu pres seriosament el recurs presentat pel GOB, veïns de la cala i EU-EV. Un recurs que moralment i jurídicament era vàlid.

Aquest model ús passarà factura, però també ho pagarem nosaltres, els que no tenim culpa, els que hem lluitat per aturar-ho i heu fet amb els nostres esforços els que us ha donat la gana. Turisme de qualitat dèieu.

Avui, en el moment d'escriure aquestes línees, la Cala St. Vicenç està morint assassinada a les vostres mans.

Fotografies per plorar.

 

 

                      

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb