URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

"Banderas Rotas". Rectificau

Alternativa | 18 Novembre, 2007 17:00 | facebook.com twitter.com

 
L'Assemblea d'Alternativa Esquerra Unida - Els Verds de Pollença  després de debatre i votar el tema ha decidit donar el seu suport i participar a la manifestació de dissabte dia 24 de novembre a Palma, Plaça d'Espanya, 18.00 hores.
 
RECTIFICAU! RESSPECTAU LA REAL! RESPECTAU MALLORCA!

 
A tots els que recolliu les banderes trencades  us dedicam aquest poema - canço de Labordeta
 
BANDERAS ROTAS


He puesto sobre mi mesa
todas las banderas rotas
las que rompió la vida
la lluvia y la ventolera
de nuestra dura derrota.

Rota permanece aquella
que levantamos al cielo
pensando que la justicia
crecería como un vuelo
de gaviotas en el mar

y vimos cómo al final
sólo nos quedó el recuerdo
de un mástil desarbolado
y unos jirones de tela
rotos por el vendaval.

He puesto sobre mi mesa...

Rota permanece aquella
que ponía libertad
y que aupamos convencidos
de que al terminar la batalla
ésta íbamos a ganar

pero todo fue una amarga
e inútil desesperanza
cuando vimos que las huellas
de los grilletes dejaban
sus marcas sin borrar.

He puesto sobre mi mesa...

He puesto sobre mi mesa
todas las banderas rotas
He puesto sobre mi mesa

                                            todas las banderas rotas.
 
 
ASSOCIACIONS DE VEÏNS SES VELES, CGT, DRETS HUMANS, FÒRUM CIUTADÀ, GADMA, INICIATIVA CIUTADANA PER POLLENÇA, JOVENTUT COMUNISTA, ALTERNATIVA POLLENÇA, LOBBY PER LA INDEPENDÈNCIA, MAULETS MALLORCA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA CALVIÀ PER LA LLENGUA, PLATAFORMA CAMINS PÚBLICS I OBERTS, PLATAFORMA SALVEM CA'N TÀPERA, PLATAFORMA SALVEM LA FAÇANA, UNIÓ OBRERA BALEAR.
 
Podeu descarregar les octavetes pitjant aquí: OCTAVETES-DAVANT 241107.pdf - OCTAVETES-DARRERA 241107.pdf
Podeu entrar al blog Rectificau! 
 (Segueix)

Pantalons majors per un obès.

Alternativa | 18 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

 El divendres es va aprovar amb els vots de l'equip de govern una pujada de les taxes de fems espectacular; un 40% i una ordenança fiscal de taxes de serveis socials prou pobre i poc progressiva. Evidentment vaig votar en contra.

Pensam que a les taxes s’haurien d’introduir més correccions socials i ambientals. Pensam que les polítiques fiscals i de preus públics són una gran eina per orientar amb criteris ecològics i socials les actuacions de l'administració municipal. En aquest sentit s’haurien de  contemplar més exempcions i bonificacions per mesures beneficioses per al medi ambient o per a col·lectius amb pocs ingressos; i introduir més criteris de progressivitat en les taxes, gravar activitats molestes per a la ciutadania.

Quan al primer ple es varen mantenir les dedicacions exclusives i es va pujar el sou  dels regidors, s’havia d’haver donat un exemple ètic i moral d’austeritat. Igualment per evitar caure als mateixos errors del passat ara aquestes pujades d’impostos i taxes s’havien d’acompanyar de plans d’austeritat i de millores a la gestió. A Esquerra Unida – Els Verds consideram que el debat de les ordenances fiscals i de preus públics no s’ha de deslligar del pressupost de despeses, ja que suposa la part més important del finançament municipal i s’ha de saber a què es destinarà allò que ingressin les arques municipals per determinar el grau d’acceptació de les modificacions aprovades inicialment.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb