URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Manifestació de dissabte

Alternativa | 21 Novembre, 2007 19:58 | facebook.com twitter.com

Hola companys. Recordau que dissabte hi ha la manifestació demanant al govern la rectificació en el tema de Son Espases. Per això hem decidit quedar tots junts, la gent de Pollença, a les 16.30 al monument per anar-hi en compar-sa. Així omplim cotxes i no anem cadascú per la seva banda. I amés, com més serem, més riurem.

Així que ens veiem al monument per anar cap a Ciutat a cridar ben fort que allà no hi volem hospital! 

 

MANIFESTACIÓ
Dissabte dia 24 de novembre a Palma, Plaça d'Espanya, 18.00 hores
RECTIFICAU! RESSPECTAU LA REAL! RESPECTAU MALLORCA!
Novembre de 2007
 
ASSOCIACIONS DE VEÏNS SES VELES, CGT, DRETS HUMANS, FÒRUM CIUTADÀ, GADMA, INICIATIVA CIUTADANA PER POLLENÇA, JOVENTUT COMUNISTA, ALTERNATIVA POLLENÇA, LOBBY PER LA INDEPENDÈNCIA, MAULETS MALLORCA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA CALVIÀ PER LA LLENGUA, PLATAFORMA CAMINS PÚBLICS I OBERTS, PLATAFORMA SALVEM CA'N TÀPERA, PLATAFORMA SALVEM LA FAÇANA, UNIÓ OBRERA BALEAR, ASSEMBLEA DELS VERDS D'ARTÀ, ATENEU GABRIEL BUADES, PLATAFORMA SALVEM LA REAL...I ALTRES!
 
Podeu descarregar les octavetes pitjant aquí: OCTAVETES-DAVANT 241107.pdf - OCTAVETES-DARRERA 241107.pdf

A continuació el manifest:

 (Segueix)

Camins, Residència i altres preguntes.

Alternativa | 21 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

No havia penjat encara un grapat de preguntes que varem fer al ple d’octubre, us animem a que es faceu arribar vostres preguntes pel proper ple del dijous 29 de novembre. Tard o temprà hauran de contestar a totes les preguntes.

Vàrem fer una bateria de preguntes referents als camins públic, un tema en el que  a efectes pràctics no s’ha avançat. Un tem al que s’hauria de notar més la presència tant de PSOE com PSM a l’equip de govern. Com diu la plataforma pro camins públics i oberts ja és hora que l’Ajuntament surti de la seva desídia

6 - Te permís la finca situada al polígon 7 parcel·la 309-308 coneguda com  de l'Empeltada per la construcció de una barrera que tanca actualment la carretera vella de Lluc, i que a més va ser objecte d'un decret de Batlia amb número 431 el 25 de Maig de 2006, atès que no es va contestar la meva sol·licitud per escrit, sol·licito contestació al plenari, té cap tipus de autorització?

S’està estudiant.
 
7- Com es regula actualment el pas pels camins de Ternelles i Ariant?

El tema de Ternelles es troba a judici, mentre que del camí d’Ariant no n’hi ha constància de que es trobi tancat.
  
8- El catàleg de camins es va aprovar de manera provisional el 27 d'Octubre de 2005, i es va tancar el periode de alegacions al Gener de 2006, perquè tanta dilació en la seva aprovació definitiva?

L’Ajuntament no té tècnics en aquest moment per fer aquesta feina.

9.- Que opina  de la problemaàtica de camins públics el regidor de camins Martí Ochogavía que mai parla d’aquests temes?

 Martí Ochogavía no és més que regidor de manteniment i reparació de camins.

La Residencia Sto. Domingo es troba en situació de dèficit econòmic extrem, hi ha subministradors que fa molts mesos que no cobren. No hi ha enfermer/a titulat per administrar les medicines o cures o per cobrir situacions greus, malgrat la proximitat del servei d’urgències. L'ordre d'admissió de les persones residents no segueix l'ordre  que pertoca segons la sol·licitut, i s'admeten persones que per el seu precari estat de salut no haurien de ser admeses, ja que l'infraestructura i equip de la residència no permet cuidar-los així com toca, haurien d'esser ingressats a un hospital avinent. A tot això, tanta sort del personal , insuficient, que fa que la residencia vagi endevant malgrat totes les mancançes. Hem de reiterar que la situació actual de tenir cura de malalts a un establiment que no es sanitari, no beneficia als residents malalts de llarga durada. La Residencia no esta preparada ni es un hospital, i fins i tot per una Residència no te personal qualificat suficient, per el que les preguntes són :
10 -Si es te previst traslladar a les persones malaltes a un establiment hospitalari avinent.

No.
11 -Si es te previst cobrir les necessitats de personal sanitari avinent i qualificat en breu.

No.
12 - Si es segueix un ordre d'ocupació de nous usuaris segons l'ordre de sol·licitud, o prevaleix qualque recomanació.

A aquesta legislatura es segueix un estricte ordre segons sol·licitud.

Columnes jòniques de Can Colom  


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb