URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aina Calafat, gràcies.

Alternativa | 24 Novembre, 2007 22:50 | facebook.com twitter.com

 Sortir al carrer és l'única cosa que ens queda, i de cap de les maneres vull que us desanimeu si som pocs, és igual ; per mi, serà un èxit . Sabeu una cosa? No haurem perdut la dignitat. No poden dir el mateix els nostres governants. Us assegur que ho celebrarem. Mai no he de perdre l'esperança. 

Aina Calafat. 

Demà l'article.        

Garci a primera línia. 

 

 

Podeu veure unes bones fotografies a la pàgina de Pepe Torro 

 

El dia a dia (PA 17)

Alternativa | 24 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Se'ns amuntona la feina, fa dies que hem rebut denúncies per nostra secció de Pollençalternativa. 

Tots els casos han estat denunciats  després de que l'Ajuntament hagi demostrat una passivitat total i això a pesar de que en teoria hi ha una comissió que s'encarrega de cercar solucions a aquests problemes.

De Gotmar ens ha arribat aquesta fotografia d'escombraire abandonats al carrer, a pesar de les queixes i denúncies dels veïns no han aconseguit que es solucionis problemes com aquest. Ahir mateix em varen tornar a telefonar per avisar-me d'un cas similar. Els veïns denuncien la passivitat i falta de resposta de l'Ajuntament.

 

 

Una altra veïna de Gotmar ens ha fet arribar aquesta fotografia d'un pi mort davant de ca seva, des d'agost intenta que l'Ajuntament el talli sense éxit. Fins que arribi una turmenta i ho llenci damunt de la seva casa

 

Per finalitzar nostre company Nino ens va fer arribar aquestes fotografies de brutor a  la carretera vella de LLuc. El tema de la neteja que és un clàssic a aquesta secció

 


Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blogd'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construiem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians per tal de millorar les petites coses que, per no ser macroprojectes milionaris, no interessen arreglar-les. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb