URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els resistents, fracassats o no, milloren el món.

Alternativa | 25 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Ahir vàrem sortir al carrer, la veritat que jo era reticent a anar aquesta manifestació, pensava que seriem pocs i que això seria un argument més d’aquells que volem justificar el que és injustificable. M’equivocava no és que la manifestació fos multitudinària, 350 diu algun diari, 500 diria jo, però tenia raó Aina Calafat no importa, i això només s’entén després d’anar a la manifestació

Segurament va ser la primera manifestació a la que la gent no es barallava per estar a la pancarta inicial i no per vergonya o por, sinó simplement per que tots ens sentíem iguals i eram molt pocs els polítics. No pensava acabar a la pancarta, suposo que igual que “Llonovoy” que de matí deia al DdM que anava a la manifestació  per “fer bulto”, per lluitar contra un creixement urbanístic cocaïnòman, per lluitar per una Mallorca que no ens mereixem... Com ell , em vaig trobar sostenint aquella petita pancarta amb una sola paraula RECTIFICAU, i una vegada que agafes una pancarta encara que siguis només un és important sostenir-la fins el final, no pots abandonar als teus companys a meitat de viatge, el missatge s’ha de poder llegir sencer de principi a fi.

Maruja Torres explicava el tema molt bé a la seva secció del setmanal del País. Resumint lliurement venia a dir que n’ hi ha coses que no canvien mai, ens podem deixar trepitjar o resistir. És una cosa que sempre es presenta en la vida d'una persona, no importa l'època per la qual li hagi tocat transitar. A qui accepta el pacte a la primera sol fer-se-li més senzill acceptar el que segueix. Qui es nega ha d’assumir  les conseqüències i preparar-se per a la següent escaramussa. Hi ha gent summament heroica que defensa els seus principis en les més difícils condicions; i molts que no l'hi poden permetre, però que les hi apanyen per a donar suport a qui podrien aconseguir-lo.

Sempre hi ha qui et voldran sotmetre d'una manera o altra, per una raó o altra. Els mediocres que tallen la tija de les roses més altes, els que detesten la teva forma iconoclasta de treballar, els simples envejosos i, per sobre de tot, el Sistema, que expulsa als diferents i estreny files entorn dels mediocres.
Això es pot resistir, si ho saps i obres en el teu interior una parcel·la infranquejable en la qual et preparis per a la lluita.


Gairebé sempre guanyen els altres, però  els resistents, fracassats o no,  milloren el món.

Les fotografies  les podeu veure més grans i totes a nostre fotoblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb