URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CONTRA LA VIOLÈNCIA.

Alternativa | 29 Novembre, 2007 18:52 | facebook.com twitter.com

JA SON 70 ELS MAL ENTRANYATS QUE AL 2008 HAN ESBORRAT 70 VIDES. 70 ELS QUE HAN ASSASSINAT A QUI DEIEN ESTIMAR. PERSONES SENSE ÀNIMA QUE CREUEN TENIR PODER DAMUNT ELS ALTRES. INDIVIDUS A QUI LA SEVA CONDICIÓ DE MASCLES PREPOTENTS HA CONVERTIT EN ENTERRADORS DE SOMRIURES. 70 DONES MORTES, 70 FAMÍLIES DESTROSSADES, CENTS DE PERSONES, ESTIMANTS, QUE NO OBLIARAN MAI CADASCUN DELS 70 SOMRIURES QUE AQUESTS 70 ASSASSINS HAN FET DESAPAREIXER.

 

Curt metratge de Proyecta Films guardonat amb més de 25 premis i dirigit per Marisa Crespo i Moisés Romera

 

Passivitat (ple)

Alternativa | 29 Novembre, 2007 06:58 | facebook.com twitter.com

AQUEST ARTICLE HA DESAPAREGUT DEL BLOC. EL TORN A PUJAR AMB ELS SEUS COMENTARIS.

  A continuació teniu l'ordre del dia del ple d'avui, el podeu escoltar a la ràdio municipal (que ha millorat la seva senyal) o venir al saló de plens i donar una mica de calor.

Aquest ple destaca per la manca de propostes de l'equip de govern. Passivitat?  Poques ganes de debatre mocions, propostes i projectes ? Per mi una falta de respecte  a l'organisme municipal més democràtic que és el ple.

Aquest ple és que n'hi ha tres propostes nostres i dues del grup PP-UMP, a més tant nosaltres com el grup PP-UMP presentarem mocions d'urgència, en nostre cas  demanant una auditoria econòmica. Vàrem presentar la moció un dia tard, el dilluns 19 i no s'ha inclòs a l'ordre del dia, al ple anterior si que es vàren aceptar nostres porpostes a pesar de ser presentades també amb aquest dia de retard. A més a més Joan em va comentar que la Secretaria estava estudiant la legalitat de la proposta, cops que m'ha sorprès ja que a altres Ajuntaments s'ha fet. El que és molt clar és que es queixen molt de la situació econòmica però no la volen conèixer a fons  per que saben que es demostraria que no només el PP-UMP va actuar de manera irresponsable.

En el cas del PP-UMP  la moció d'urgènca demana que el Consell de Mallorca  assumeixi l'emissió del rebut i la gestió del cobrament de les taxes de fems.

L'equip de govern només presenta  la ratificació d'un decret referent a un contenciós que l'Ajuntament té  amb l'empresa PIMSA (Promoció Ibero Mediterráneas  S.A.). Aquesta és una empresa que té varis solars al Pinaret i que té un llarg conflicte amb l'Ajuntament per la concessió d'unes llicències. Un conflicte complex amb molt de reunions, pressions, intermediaris...on una vegada més el retràs en l'adaptació del PGOU al POOT juga el seu paper.

Altre punt més que venir de l’equip de govern ha tingut el seu origen a l'entitat "Pollença Accessible" que ha demanat l’adhesió al seus estatuts, un tema que es va parlar a la campanya i que es tracta de que l’Ajuntament participi i col·labori amb aquesta associació per començar a fer feina.al pla bàsic d'accessibilitat i supressió de barreres d'arquitectòniques aprovat per unanimitat a l’anterior ple.

Anirem penjant les propostes, preguntes, respostes d'aquest ple, i tot d’una que ens arriben els actes del ple d’octubre.

ORDRE DEL DIA. Ple ordinari 29 de novembre a les 20:00h.

1.- PART RESOLUTIVA .

1. - Aprovació actes de les sessions anteriors.

2.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV en contra dels acords de l 'Organització Mundial del Comerç relatius a la liberalització del comerç de serveis.

3.- Ratificació del decret núm. 758, de 19 d'octubre de 2007.

4.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la creació d'una comissió mixta per a la recuperació de la Base Militar del Port de Pollença.

5,- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a l'edifici de l'antic col·legi Miquel Capllonch.

6.- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a la instal·lació de l'obra cedida a l'Ajuntament "La Porta dei Migdia" a la rodona situada a l'altura del desembocament del torrent de Sant Jordi (carretera Alcudia- Port de Pollença) del segon tram de la variant del Por de Pollença.

7.- Compromís d’adhesió als Estatuts de l'entitat "Pollença Accessible".

8.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV en relació a la delimitació de nucli ais efectes de l 'horari comercial.

9.- Propostes/Mocions d'urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2. - Dacio de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb