URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El forn i la parada (PA 20)

Alternativa | 30 Novembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Hem rebut molt de queixes de la marquesina construïda per esperar el bus al carrer Cecil Metel. Algun mitja de comunicació amb un optimisme desmesurat ha dit que era una estació d'autobusos, també varen dir el mateix de la parada del Port (més d'un any de lluita per cobrir-la). Estam totalment d'acord amb la ciutadania aquesta parada és penosa i  segueix la lamentable tònica d'aquest Ajuntament en quant a transport públic.

Sembla que en comptes de construir una parada, el que estan fent (pel temps que fa d'aquest projecte) és l'estació d'autobusos que ens mereixem però no tenim des de el 31 de desembre de 2005.

La parada és una obra projectada i construïda amb gran lentitud i a que a dia d'avui ni tan sol té bancs perquè la gent hi pogués esperar l'autobús asseguts. També ens ha sorprès que quan aquest projecte ja té més d'un any el batle fa uns dies encara digui que s'havia de negociar amb la concessionària per que s'ocupi del manteniment dels banys públics a canvi d'una oficina per vendre tiquets,  un tema que hauria d'estar més que tancat

Una cosa que ha indignat a molt de ciutadans és veure  com per la Fira la Cooperativa Pagesa va construir un forn amb una bona porxada  en pocs dies i a poca distància de la parada. Ja n'hi ha molt de gent al poble que en to jocós diu que valdria més utilitzar el Forn com parada i a  més ara en hivern ens podríem escalfar més que a la parada.

Esperam que l'Ajuntament faci les gestions pertinents davant de la conselleria de Transport per impulsar d'una manera clara i decidida el transport públic i que el municipi tingui un dia el transport públic que ens mereixem; en quant a preu, comoditat, freqüència... Ja que no tenim tren, els autobusos haurien de ser una prioritat.

                                    El forn i la parada. 

 

Cronologia de la parada d'autobús

Recordem que des de gener del 2006 a Pollença no tenim estació d'autobusos per una manca de previsió, ja que quan autocars Villalonga  va vendre el servei però no l'antiga estació  no havia previst cap solar ni lloc per ubicar una nova estació.

A juliol del 2006 i després de les nombroses queixes  dels usuaris que havien esperar a l intempèrie es va anunciar la construcció d'una parada de bus coberta  i amb dues tires de seients i que s'aprofitarien els banys públics del Parc Infantil. L'empresa concessionària s'ocuparia  del manteniments dels banys a canvi d'una oficina per vendre tiquets.

A octubre del 2006 es deia que tot estava a punt per fer la nova parada.

Fins maig del 2007 no va aprovar la comissió de govern  la construcció de la parada, algun mitja de comunicació parlava d'estació de bus ( suposam que per justificar d'alguna manera que els ciutadans portessin més d'una any esperant a l'intempèrie ) Es parlava d'un projecte en torn a 21.000 euros

A principi del  mes d'octubre varen començar les obres i casi dos meses després es troben encara inacabades, sense bancs i amb un aspecte lamentable.

 

  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb