URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Alternativa | 03 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Desprès de dos anys d'inactivitat, i de falta de informació per part dels Ajuntaments d'Escorca i Pollença, des de la Plataforma Pro Camins Públics i Obert s'ha presentat denúncia a la fiscalia de Media Ambient.
 
La denúncia presentada és per no respondre davant el requeriment fet pel defensor del poble, és a dir per no actuar davant un fet discriminatori ni donar l'informació requerida, ni al defensor del poble, ni a les instàncies presentades per la Plataforma, ni a les fetes pel nostre regidor: Pepe Garcia. 

Aquesta és la meva feina que he decidit afegir al teu article Garci: 

- Al ple de setembre de 2007 vaig fer un plec demanant el compliment del decret de 25 de maig de 2006 que demanava obrir el tancament il·legal de la finca de l'Empaltada. També vaig demanar la col·laboració amb el defensor del poble amb  i que se li enviés la informació sobre el tancament de la carretera.

- Al ple d'octubre de 2007 vaig recordar l'incompliment del decret de nou i vaig demanar el permís d'obra de la barrera que tanca la carretera. Ja l'havia demanat per escrit a una instància sense cap contestació. Respecte a l'incompliment del decret Joan va dir que no es podia executar fins saber quina administració ostentava la titularitat de la Carretera i respecte a la llicència va dir que se miraria.

- Al ple de novembre de 2007 vaig demanar si ja havien trobat el permís  d'obra del tancament i vaig a tornar a demanar una intervenció executiva de l'Ajuntament. Vaig tornar a demanar si s'havia enviat la informació al Defensor del poble. Joan no va contestar.

- Al ple de desembre de 2007 Joan (la llei li obliga) va a contestar a les preguntes de l'anterior ple; va dir que havia dictat un decret per què es justificàs, si era el cas, la legalitat de les obres de tancament. També va dir que havia comunicat al Defensor del Poble que la carretera era titularitat del Consell.

- Al darrer ple de gener vaig tornar a demanar per la situació de les obres de tancament. Joan no va contestar. 


 
Vista la inoperància del Batle i el Regidor d'urbanisme d'aquests municipis, es veuen obligats a emprendre algunes accions legals, per tal d'aclarir els conflictes existens, i que competeixen a aquests consistoris.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb