URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sampol hauria de dimitir.

Alternativa | 10 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

 No puc més que quedar-me perplex davant el vídeo electoral que ha fet la coalició Unitat per les Illes. Al marge del que diuen les persones que surten, que això és legítim en tots els casos, crec que és de mal gust, per no dir una altre cosa, que emprin per fer campanya tots els retalls de premsa que ha generat en Sampol com a senador del BLOC. Amés empren també moltes de les actuacions de Sampol, o sigui del BLOC, gravades de quan ell parla al senat. Penós aquest acte. 

Els que composen Unitat s'han carregat el BLOC, l'han dinamitat des de dins i des des fora fins al punt de abandonar el vaixell i sumar-se en una candidatura nacionalista a seques de la mà amb UM. Ells que s'han exclòs del BLOC ara usen la tasca de Sampol com a senador del BLOC per fer-se propaganda.

No hem d'oblidar a qui representa Sampol. Imaginau que EU i EV emprin les mateixes imatges? 

I, perquè diuen els d'Unitat que volen una veu pròpia i independent a Madrid? i perquè diu el PSM que EU no és independent? tot això emprant la tasca d'una persona que és a Madrid representant al BLOC i que ara resulta que és independent.

Crec que EU-EV haurien de demanar a Sampol que dimiteixi del càrrec. Ara que se presenta per unes altres sigles i que ja no representa al BLOC, crec que és incoherent que segueixi com a senador d'EU, EV, ERC i PSM. A la meitat dels representats per Sampol, ara no els representa. 

Vídeo de la campanya d'Unitat per les Illes 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb