URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Esquerra Unida a la xarxa.

Alternativa | 11 Febrer, 2008 19:00 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu unes quantes adreces per anar seguint la campanya i les propostes d'EU-Verds de Mallorca i d'IU a nivell de l'estat. Sobretot valen la pena les propostes de participació a internet que casi totes tenen. Ja sigui al forum, als blocs o fent preguntes directament a Llamazares.

MALLORCA

- Tota la informació sobre la campanya, comunicats, la nostra candidata... Val la pena visitar-la per seguir el dia a dia d’EU i la seva tasca. I més tenint en conta el poc suport mediàtic que tenim.

 


 

- Té tota la informació de la campanya i amés aquests magnífics capítols de Gaspi. El nou super heroi. També té una secció on pots preguntar directament a Gaspar Llamazares.


Pàgina d'IU federal.

- Molta i variada informació sobre Izquierda Unida i el que pensen sobre la majoria de temes com l'ecologisme, els joves, la vivenda... i notícies, agenda, documents... 

 

 

- "I love IU es iniciativa particular de un grupo de bloggers que militamos en Izquierda Unida y pretendemos que sea el escaparate de la blogosfera afín a nuestra formación y su entorno. Si eres militante de IU y tienes un blog, estás invitado a participar. Sólo dos advertencias: I love IU es independiente de la dirección de IU y no admite bitácoras anónimas."

 

 

- Aquest és un forum on hi ha més de 1000 registrats. Aquí pots parlar en qualsevol de la multitud de temes que hi ha a debat o proposar nous temes.

 


Izquierda Unida's Channel 

- Aquest és el canal de televisió a Youtube d'IU. Trobareu entrevistes televisives, debats, xerrades...

 

 

- Aquí teniu el myspace de Llamazares. Trobareu informació i els enllaços de la multitud de gent que se va presentar al concurs musical per fer la sintonia d'IU, aquest concurs se va fer via myspace.

 


BLOG DE LLAMAZARES

- Aquí teniu el Blog de Llamazares perquè opineu sobre el que volgueu.

 

 

- I fins i tot Gaspar Llamazares fa campanya a Second Life.

Demà recordau a les 18:00 podeu escoltar a Marisol Ramírez nostra candidata al Congrés, a les 20:00 xerradeta i sopar al refugi del Pont Romà.

Aquest divendres darrer dia per presentar fotografies al concurs Urxella III

Tertúlia de polítics sense Esquerra.

Alternativa | 11 Febrer, 2008 06:56 | facebook.com twitter.com

Després de mesos de demanar major presència de l’oposició a la ràdio ( al darrer ple havíem presentat una moció conjunta que podeu llegir a continuació) i el retorn de la tertúlia de polítics, al final ens han fet cas.

La tertúlia ja no serà setmanal si no mensual i tindrà una durada d’hora i mitja, els dimecres a les 19:00 la primera setmana després del ple ( o sigui normalment la primera setmana de mes).A la primera tertúlia d’aquest dimecres només va faltar Biel(PSM), en el cas del PSOE Juanjo va venir en lloc de la seva portaveu na Francisca.

Coherentment amb el que ja demanàvem a l’anterior legislatura quan no teníem representació  hem demanat la presència de Miquel Angel Sureda ( president d’Esquerra de Pollença) a les properes tertúlies. Tampoc a aquest tema ha hagut canvis i s’han negat a permetre la presència d’Esquerra cercant excuses; que si a la tertúlia es parlaria del ple, que si fos d’aquesta manera haurien de permetre la participació d’altres partits com “Falange”??? paraules textuals del representat del PSM, quan a Pollença la única candidatura municipal a més de les que tenim representació va ser la de’Esquerra que només s’ha quedat fora de l’Ajuntament pel famós 5 %, i encara que no fos així pensam que quan més pluralitat i varietat de punts de vista, d’idees i projectes millor. A més a més la posició d’UM i PSM ens resulta totalment contradictòria en un moment que es presentam plegat a les eleccions generals amb Esquerra..

Aquesta és la manera de fer política que no ens agrada, la que converteix un dret en un privilegi.

Entrant ja en el que va ser la tertúlia al principi varen comentar el ple, per la meva part vaig fer una valoració positiva de com s’ha via aprovat nostra moció del reglament del mercat i que a la fia podíem penjar informació als taulers municipals ( ja tinc les claus i ja he penjat el cartell de nostre concurs de fotografia).

Presidencialisme.

Tomeu (PP-UMP) va demanar, com ha fet quasi a cada ple que es dugués al ple l’aprovació d’obres i contractació de personal, com se feia a bans. Es va entaular un llarg debat amb Joan (UM_UNPI) on aquest ens va informar que la Secretària l’havia informat que no es podia fer, i que aquest és un poder del Batle que només pot delegar a la Comissió de govern ( com fa).

En aquest debat hem vaig a limitar a dir que considerava que el sistema municipal és excessivament presidencialista, ja que el batle té molt d’atribucions i poders.

Llibertat d’expressió.

A la meva segona intervenció vaig aprofitar per aconsellar a Joan que no s’obsessioni tant per controlar tot el que es diu d’ell a la premsa, que deixi de pressionar i intentar censurar als periodistes. Evidentment el va negar tot i em va demanar noms, li vaig dir el de Mateu Ferrer que va fer públiques aquestes pressions al debat electoral., evidentment no vull posar en perill la feia de cap periodista i. Només hem de recordar que a nostra candidata Marisol Ramírez la varen fulminar de la SER per les seves crítiques al govern d’en Matas.

Serveis Socials.

D’aquest tema es va narrar el que ja hem comentat a l’article excuses i mentides.

Situació econòmica Ajuntament.

A la meva darrera intervenció vaig demanar parlar del tema econòmic, els forats se multipliquen i les explicacions no tant. Juanjo va demanar que no creguem alarma social? I que hem de tenir cura amb la informació que donam per que els ciutadans poden no entendre la informació, que l’Ajuntament paga a tothom encara que sigui amb molt de retard... Personalment no m’agrada aquest paternalisme polític, estam parlant de la gestió dels doblers de la gent ha de tenir la màxima informació, que ja se l’ha negat al no voler fer una Auditoria.

Joan va parlar de com havia faltat pressupost per la Ràdio o els Serveis Socials,  com sempre tot és culpa del PP, els d'UM-UNPI no sabem on eren l'anterior legislatura ...

 A més a més de Ràdio Urxella en proves, us recordam que a internet podeu trobar una audio blog de Pollença del programa de la ràdio municipal El fantasma de la opera. Dimarts de 20:00 a 22:00. Heavy Metal del bó.

                                       Aquesta no és la tertúlia de polítics.

 

A continuació teniu la proposta que havien presentat al ple i que es va passar a d’Institut de la ràdio, han acceptat la tertúlia ( mig any després) però no una secció periòdica per donar veu als grups de l’oposició. Què hem de dir,ells mateixos se descobrixen

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb