URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De l'armari a la Bolkestein (ple)

Alternativa | 13 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Referent al ple de gener encara no haviam publicat els prec i  preguntes, avui teniu nostres precs. 

Abans volia comentar que  si recordau q haviam comentat que  a les actes de la   Junta de Govern del 18 de desembre sortien dos despeses per part de l'Ajuntament importants relacionades amb la FIRA,

RUNAWAY RECORDS

ACTUACIO MUSICAL FIRA 07

29.000,00

CLUB EQUITACIO POLLENÇA

ESPECTACLE EQUESTRE

24.000,00

Al ple van aclarir que les actes estavan equivocades i que sobrava un zero a cada partida o sigui quesón 2.900 i 2.400 respectivament... Uff, vosaltres mateixos

PRECS.

Per un criteri d’equitat i igualtat vaig demanar al senyor president que les regles fossin iguals per tots, ja que mentre a mi no m’havia permès entrar en un debat amb Juanjo, va dir que això no era un bar, posteriorment ell va interrompre i va entrar en un debat amb Tomeu, de manera similar a com ho havia fet jo. 

1.- Ja sabem que és un tema que és molt complicat, que requereix moltes de reunions, acords  i una gran financiació, no demanam que sigui un disseny d’en Moneo, no demanam un despatx (encara que segons la llei ho podíem fer)  però insistim en demanar un armari amb clau per guardar tota la paperassa produïda per la nostra feina com a representants polítics de Pollença. Sense comentaris.

2.- Si mirau el mapa dels carrers del nostre municipi podreu observar que la relació de noms donats a les dones (exceptuant verges i santes) es pràcticament nul. A la ciutat alemanya de Rostock (nord Alemanya), les dones varen renombrar alguns dels carrers dedicat a objectes, substituint-los per noms de dones d’aquella ciutat. A Sevilla, sense anar més enfora, s'hi va dur a terme una experiència similar. Per tot això, demanaria a l’Ajuntament de Pollença que tingui en conta, sobretot pels carrers de nova creació (per exemple al polígon), la utilització de noms de dones importants dels nostre municipi i de la historia per exemple la dona d’en Guillem Cifre de Colonya, Clara Hammerl. Sense comentaris.

 3.- Demanam a l’Ajuntament una actuació urgent al tema de les telecomunicacions que és totalment penosa. La qualitat de la senyal de la TV analògica és de pena, no es senten la majoria d'emissores de FM (ens hem de conformar amb IB3 Radio i Radio Pollença... poca cosa més), cauen 4 gotes o fa una petita tempesta i ens quedam sense senyals...

En principi el 31 de desembre de 2009  es farà al'apagada analògica definitiva. L'Ajuntament ha de fer feina urgentment en aquest tema ja que aquesta serà la única manera de veure la televisió al municipi i amb la quantitat de vivendes del municipi no haurà temps de demanar diversos pressupostos i poder optar sense presses per un d'ells. El que suposarà un encariment segur del preu de l’adaptació. Joan va respondre que no era un tema municipal, però que s’estava fent feina al tema.

4- Ja varem comentar que per celebrar  l’any Guillem Cifre a més de conferències s’haurien de desenvolupar projectes més pràctics. Per això demanem la col·laboració de l’Ajuntament amb l’AMPA de l’institut per recuperar les classes de tècniques d’estudi que es feien a l ’Institut, al curs passat d’hora baixa. Igualment demanam que es col·labori amb l‘AMPA de l’escoleta del carrer S. Sebastià per donar clases de música i anglès com es feia el curs passat. Mª del Mar va dir que fins ara no tenia doblers però que ara s’estudiaria el tema.

5.- Demanam un plan per millorar, digitalitzar i informatitzar l'urbanisme en Pollença. Un àrea tan important com aquesta es troba en una situació més pròpia de principis del segle XX que del segle XXI: No pot ser que l’arquitecte municipal estigui malalt i ningú pugui informar sobre l’estat d’una llicència. Sense comentaris

6.- Al diari Balears diu que els candidats d'Unitat vigilaran l'adaptació a la directiva europea de liberalització comercial Bolkestein. Demanam més comunicació entre Joan (UM), Biel (PSM) i aquesta candidatura d'Unitat Nacional, ja que a Pollença els regidor senyalats  no varen donar suport a nostra moció contra la privatizació de serveis germana de la directiva Bolkestein. Sense comentaris

Imatge d'Intersindical Alternativa de Catalunya. 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb