URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un trist programa, les 12 pàgines d'UMitat.

Alternativa | 15 Febrer, 2008 17:04 | facebook.com twitter.com

 Avui he llegit el programa d'Umitat , soc així de masoca. La veritat que no m'ha llevat massa temps ja que només són 12 pàgines plenes de paraules buides i generalitzacions.

Inclòs a un tema clau en teoria per UMitat el de l'autogovern es parla d'un model confederal, que en termes polítics és la unió permanents entre estats sobirans amb una sola representació exterior o internacional, però després a l'hora de concretar és defensa un model federal com el d'EU , ja que parla de convertir al Senat en Cambra de representació territorial, un sistema de finançament federal, distribució de competències...

Mentre la gent s'està fent un bon embolic, avui a les notícies de TVE han posat davall de Biel Barceló "Unitat per les illes" quan presentava amb Llauger (Verds) una proposta del BLOC més concretament una Proposició No de Llei al Parlament de les Illes Balears per instar el Govern de l´Estat a adoptar una llei de terminis per a la regular la interrupció voluntària de l´embaràs.

I no està bé això de posar el cartell d'UMitat quan al seu programa no diu absolutament res del tema, no vagin a molestar a UM. O sigui que ja sabeu "véu pròpia" per les Balear sí però no pels que consideram que  l'avortament ha de sortir com a delicte del Codi Penal (excepte en el cas que es realitzi contra la voluntat de la dona). Article de na Toñi sobre el tema;

 


 

 

La Font segle XXI

Alternativa | 15 Febrer, 2008 06:58 | facebook.com twitter.com

Biel Perelló no ha participat al concurs de fotografia que acaba avui però si ens ha deixat aquestes fotografies  FORA DE CONCURS, les podeu veure millor a la seva pàgina http://foto.webverd.com/taula.htm.

  El lema és "Zonas Residenciales del Norte de Mallorca - La Huerta de la Font"

Una muntanya molt especial per la gent de Pollença i que inexplicablement, ja entrat el segle XXI, s'ha acabat de degradar.


Aquesta, juntament amb las del Vilar, Gotmar i Cala Carbó, són fets que mai haurien d'haver passat.

Biel posa les imatges, vosaltres els comentaris, jo no sé que he de escriure.

 

 

 

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb