URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cara a Cara Marisol -Rajoy

Alternativa | 18 Febrer, 2008 16:41 | facebook.com twitter.com

 Ja que no volen debatre i a EU-EV no tenim cap mitja de comunciació afí, hem fet nostra pròpia televisió i nostra pròpia ràdio.

Ràdio Marisol, veniu i participar, diumenge de matí, la programació comença a les 12,  al costat del convent; entrevistes, música... Ha arribat el fi dels mítings. 

A TV EU-EV CARA A CARA.

MARIANO RAJOY -MARISOL RAMÍREZ. Tema immigració.

Mireu i escolteu a Marisol,

és diferent exhala veritat i sinceritat pels quatre costats.

Més vídeos i informació a http://www.marisolramirez.com/

Vídio a que se refereix el niño de la eñe http://es.youtube.com/izquierdaunida  

Nacionalisme progressista+ Esquerra Verda

Alternativa | 18 Febrer, 2008 07:02 | facebook.com twitter.com

L'anterior govern balear va demostrar que PP i UM són gairebé el mateix. A Pollença UM i PP varen fer una política que ha deixat al municipi amb un forat econòmic impressionat, que haurem de pagar tots els ciutadans, i no va resoldre problemes bàsics del municipi. El nou govern en teoria de centre esquerra, on UM fa i desfà al seu gust, ha demostrat de moment que no podem esperar cap canvi important a UM.

Per presentar-se a unes eleccions generals cal tenir una ideologia no és suficient dir que volem una veu independent per que no pot ser "independent" cap veu superditada als poders fàctics.

No és pot parlar d'interessos de Balears sense tenir en compte que a les illes hi ha, gent poderosa que recolça a UMitat i gen humil, amb interessos contraposats. Els interessos d'Escarrer no són els dels treballador fixos discontinus.

El pobre programa d'UMitat (11 pàgines) ple de generalitzacions i paraules buides és una demostració de que dir que no n'hi diferències entre esquerra i dreta és fer demagògia.

No és el mateix  governar am UM, qüestió circunstancial amb el objectiu de no repetir una legislatura PP_UM tan destructiva com l'anterior, que presentar a les eleccions i apuntar-se a un projecte comú am UM, aquí es podia triar entre UM -Entesa o reeditar Progressistes amb Esquerra Unida - Els Verds.  

Als resultats electorals de les eleccions generals del 2004 a Pollença, el resultat de Progressistes va ser molt bo; un 10,91 % ( a totes les Illes va obtenir un 8,57%). Aquest és el brillant passat a Pollença d'un projecte que sumava  allò que aporten el nacionalisme progressista, l’esquerra transformadora i l’ecologisme polític.  Un projecte en el que EU-EV creia i volia reeditar. Per desgràcia per tots els que creim en la unitat de l'esquerra,  PSM i ERC han optat per una candidatura amb el centre dreta regionalista UM i Entesaque representa interessos i valors que no són els de l'esquerra ecologista i cada setmana podeu trobar algun exemple.

 Un original curtmetratge de campanya; Henry Driver. 

 

 

A continuació resultats electorals a Pollença al 2004. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb