URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El pacte per l'urbanisme, la covardia de l'equip de govern

Alternativa | 19 Febrer, 2008 07:43 | facebook.com twitter.com

 Avui parlarem d'un tema polèmic, d'un tema tabú per aquest ajuntament des de se va inventar el tema Balearització allà pels anys 60: l'URBANISME.
Des de la irrupció de veus conscients i crítiques amb l'urbanisme desmesurat, i des del sorgiment d'aquest partit i d'altres associacions proteccionistes, l'ajuntament no ha fet gairebé res per arreglar la situació urbanística que pateix Pollença.
Lo únic que, en contades ocasions, han dit és que fa falta un gran pacte entre els partits per solucionar-lo. La lectura que en faig és que la covardia no deixa als partits de l'equip de govern enfrontar-se a aquest problema. Perquè? Molt fàcil, perdrien vots, i això no s'ho poden permetre els que no volen més que asseure's a la cadira i conservar la seva quota de poder. És més fàcil mirar a un altre lloc que fer cas a un problema endèmic que sofrim des de fa tants anys.
Nosaltres estam d'acord amb aquest anomenat pacte de partits per solucionar el tema, però el que no podem tolerar és la demora i la buidor de les paraules que una i una altre vegada diu el nostre batle Joan Cerdà. Ell duu més de 7 anys de regidor d'urbanisme, ell és el que més sap sobre el tema i la quantitat d'il·legalitats i legalitats que destrossen el nostre entorn. I ell, després de 7 anys, no ha fet res.
Podem parlar de com s'ha salvat Cala Carbó, cosa del Govern Balear i no de l'ajuntament, que per solventar el problema lo únic que havia fet era posar en perill la ZONA HUMIDA de L'ULLAL.
En definitiva, que no podem seguir fent els ulls grossos i que cal que el pacte dels partits, que ha de frenar aquest urbanisme desmesurat que duu a la mort del nostre entorn, i que no sigui retardat encara més. Cal que ens hi posem tots junts, ja que l'equip de govern i el regidor i batle d'urbanisme no té la valentia suficient, lo més aviat possible.
Pollença cada dia que passa té un forat més a les muntanyes i cents d'arbres que moren arrebassats per les màquines. Cada instant sona un requiem natural per la mort del nostre entorn, orquestrat per un equip de govern poc valent que té por al que diran més que a un futur negre, de ciment i destrucció, on els turistes i pollencins de segona residència ja no vulguin venir degut a lo poc atractiu del nostre Poble.
 
QUI ESTIMA POLLENÇA NO NOMÉS HO DEMOSTRA VESTINT-SE DE MORO O POSANT-SE UNA FERRATINA AMB UN GALL O UNA Ç, O DEMOSTRA CUIDANT-LA EN EL DIA A DIA I PERQUÈ TENGUI UN FUTUR SA. EN DEFINITIVA, QUI ESTIMA POLLENÇA NI LA DESTRUEIX NI DEIXA QUE LA DESTRUEIXIN. 
Imatge d'un retall de premsa de Ultima Hora, juliol de 1979 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb