URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La ciutadania protagonista

Alternativa | 21 Febrer, 2008 23:00 | facebook.com twitter.com

Algú es creu realment que la campanya no fa setmanes que ha començat?

A Pollença hem decidit no anar a penjar cartells avui a les 12,  som d'aquells treballadors ens aixecam a les 7, demà per la nit després d'una bona assemblea i un bon sopar farem la feina.

A Palma s'ha començat la campanya d'una forma diferent, com serà tota la campanya, venir diumenge a les 12 al costat del convent i el veureu i el sentireu.

 

 

 

EU-EV FA EL ‘SUS’ DE CAMPANYA OFERINT PART DE LES SEVES TANQUES PUBLICITÀRIES A LA CIUTADANIA 

Candidates i candidats de les candidatures al Congrés i el Senat i dirigents diversos de la coalició obrin la campanya al carrer Balmes de Palma 

Dirigents i candidats i candidates d´EU-EV han iniciat “oficialment” la campanya electoral, davora una tanca publicitària en blanc, sobre la qual un grup de joves “grafitteros” hi han estampat les seves propostes.  

“L´objectiu d´aquesta campanya és recuperar el sentit democràtic i polític de les eleccions, convidant a la participació en mig de tanta sobredosi publicitària, especialment dels grans partits”, ha afirmat la candidata al congrés, Marisol Ramírez. 

La candidata d´EU-EV ha afegit que “PP i PSOE juguen al presidencialisme, i fan creure als ciutadans i ciutadanes que  voten ZP o Rajoy, quan el que voten és els candidats i candidates de la circumscripció de Balears, que han de fer feina en interès de tothom”.  

“L´esquerra útil, l´esquerra verda” és el lema de campanya amb el qual la coalició d´EU-EV s´adreça als electors, i en demana el vot “ja que només amb la nostra presència al congrés, d´una força marcadament d´esquerres i ecologista, és possible que el PSOE faci polítiques d´esquerres”.

 


 

Ràdio Urxella i ràdio Marisol

Alternativa | 21 Febrer, 2008 16:23 | facebook.com twitter.com

Gràcies a la feina de fralokus podeu escoltar i descarregar  a  RÀDIO URXELLA

Ple del 25 d'octubre de 2007 els temes i intervencions es troben separats de tal manera que es molt fàcil la consulta dels temes o intervencions que us interessin.

25-10-2007 Ràdio Pollença - Entrevista sobre les llicències d'obra de Ca'n Botana
Us recordam que el diumenge  24 farem l'acte central, de 12 a 13:30 al costat del claustre de S-. Domingo; Ràdio Marisol. Entrevistes, música, podras demanar i ser demanat, cantar... Una campanya diferent. El tema del programa de ràdio serán els drets civils i la democràcia participativa.
Cara a cara amb Cañete.

 

 

Camins, obres, festes... i canal 9 indepent.

Alternativa | 21 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Acabam amb les preguntes que vàrem fer al darrer ple. Esperam vostres precs i preguntes pel proper ple; dijous 28 a les 20:00 hores, en aquest ple hauran de respondre a les preguntes que no varen contestar al de gener.

11- Segons la nova llei o Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP) els tribunals qualificadors per a l’accés a la funció pública no poden estar constituïts per càrrecs politics. A  les proves de bidell de l'escola Joan Mas,  el batle si va posar ell mateix de president i posteriorment va delegar en Marti Ochogavia, a pesar de ser advertit de la irregularitat que suposava el seu nomenament com a president del tribunal. Per què aquesta actitut? Joan va contestar que el nou estatut era pels funcionaris no pel personal laboral on se seguia el conveni municipal

12- Què accions ha fet l’Ajuntament en relació a una denúncia de mobbing a la deixalleria de Santuiri. Sense resposta.

 13- Quins plans té l’equip de govern  respecte la zona humida de l'Ullal. Joan va dir que l'equip de govern s'ha compromès a no urbantizar l'Ullal

14.- A l'Urbanització Can Singala, hi ha un veïnat que s'ha apropiat d'una part del solar municipal i s'hi ha construït un jacuzzi. S’ ha fet a saber per escrit a l'Ajuntament. El batle no ha pres cap mesura? S'informarà al zelador i se prendran mesures.

15.- Com està el tema del patronat d’esport? la base de concurs de la piscina? Només resten detalls de la piscina; exterior, motor....

16 - La parada de Bus ja està  acabada ?, s’ha fet qualque canvi del projecte inicial? com van les  negociacions amb l’empresa respecte a la taquilla i serveis?. Sense Resposta.

17.- Tinc a tornar a insistir amb els acabats de les obres que ha fet en Crespi, els acabats de les obres que es varen fer entre el 1965 i 1968 a Pollença, després de les obres de instal·lació per primera vegada de les conduccions de clavegueram i aigua. potable tenien un acabat perfecte, que malhauradament amb les síquies recents s'han hagut d'espanyar i la reposició no te la qualitat que tenia l'asfalt vell.
  Aixòtambé ha  passat a la carretera de formentor,  les obres fetes l'any passat  que ja pressenten desnivells on es varen fer síquies, ja que aquestes no es varen compactar com cal, així com als carrers St. Domingo i altres de Pollença. A mes els acabats recents dels carrers Sion, Binimelis, etc. son penosos, i convindria saber si encara aquests obres estan en garantia. S’ha pres alguna mesura?

  Els acabats són firmats i certificats pels directors tècnics.  

Abans de seguir amb les preguntes aquest vídeo és la demostració de per què el PP no ha volgut fer els debats a les televisions públiques TVE i IB3, canal 9 és un exemple de com és realment una televisió independent amb un govern del PP.

 


 

 Respecte al tema de camins varen fer un bon grapat de preguntes...

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb