URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Amb el teu puc i el meu vull, anem plegats company.

Alternativa | 23 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Demà diumenge fem l’acte central de la campanya a Pollença.

De matí muntarem dues carpes al costat del Convent, i de 12 a  13:30  Ràdio Marisol.

Un programa de ràdio dirigit per la nostra candidata al congrés Marisol Ramírez.

 Hem canviat el típic míting avorrit per un programa de ràdio obert a la ciutadania, hi haurà entrevistes, música, podràs demanar i ser demanat, cantar, ballar i fins i tot tocar algun instrument... Una campanya diferent  provocadora, fresca...

El tema eix del programa de ràdio seran els drets socials i la democràcia participativa.

Us esperam

L’ESQUERRA ÚTIL, L’ESQUERRA VERDA

Fa dies que escoltam una increïble quantitat de promeses electorals que ens anuncien una vida millor sense cap cost. La pregunta seria; I per què no l’han fet abans?

Els ciutadans s'han convertit en simples clients que compren o no les ofertes que els venen els partits polítics. Es busca descaradament que el poble quedi cada vegada més al marge d'aquest govern on per definició hauria de participar, i on en la pràctica no solament no té interès en el que passa i en qui decideix sobre la seva pròpia vida, sinó que es resigna a haver de votar a algú en qui no creu, amb la finalitat que no guanyi l'altre a qui odia.

 

Nosaltres no volem formar part d’aquesta subhasta, no es pot fer una rebaixa dels impostos i millorar les despeses socials. Per això entre altres coses apostam per una política fiscal redistributiva i justa,  un impost que gravi els beneficis extraordinaris de la banca (20 % cada any). Els ingressos d'aquest impost es destinarien a la millora de les rendes més baixes.

És l’hora de la coherència ideològica per aconseguir un veritable govern d’esquerres. El vot a Esquerra Unida –Els Verds és útil i necessari ja sigui per aportar una diputada al futur Grup d´Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya Verds o per sumar els vots que facin possible la constitució d´aquest Grup Parlamentari ( cal un 5%).

Tot apunta a una derrota del PP, la disjuntiva és un Govern del PSOE amb el suport de la dreta que representa Convergència i Unió, o de l’esquerra verda i del nacionalisme progressista d’EU- ICV.

Dijous passat Marisol  a Pollença, demà torna.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb