URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La veritat ha d'arribar al Congrés.

Alternativa | 25 Febrer, 2008 19:54 | facebook.com twitter.com

Diumenge va estar Marisol a Pollença i varen xerrar de drets socials i democràcia participativa. El concepte de campanya pensat per na Marisol és totalment innovador i profundament democràtic desde que la gent pugui utilitzar les valles electoralsper deixar els seus missatges fins sustituir els miting per progràmes de ràdio interactuant amb el públic.

Tenim una candidata i un programa boníssim , però ens enfrontam a un bipartidisme total i a una desactivació de la societat civil també brutal. Moltes de les coses que hem va dir  Marisol; amics que la miravan de forma estranya per haver-se ficat a política, gent ( associacions, músics, artistes...) que no volia saber res de participar  a un acte polític a pesar de ser simpatitzants... em sonava massa familiar. A la fi, és el que volen els que manegen aquest país, que la gent no s'interessi per la política, que pensin que es cosa de quatre interessats i que no va amb ells. D'aquesta manera passa el que passa; polítiques econòmiques regressives que no lluiten contra el frau fiscal, que perdonen als "Albertos"( per cert ja parlarem de com un dels Albertos es fa una mansió a Formentor) les seves estafes o que no es plantegen cap impost a les grans fortunes.

El discurs i la forma de comunicar Marisol és impressionant, a mi em recorda a Labordeta (al que també coneix personalment) en jove,  estic segur que amb na Marisol al congrés es parlaria de les Balears un dia si i altre també, per què a l'igual que Labordeta, Marisol no és una política, és independent i diu el que pensa i al Congrés fa falta gent que sigui políticament incorrecta, que digui la veritat i que no sigui la véu dels poderosos o dels seus caps de partits.

 Si voleu llegir la notícia en gran i veure la bonita camiseta d'Iniciativa Ciutadana per Pollença pitjau l'enllaç

 

La pena és que aquest diumenge  l'assemblea de Pollença no varen estar a l'altura ni de la candidata ni de l'esforç que es va fer desde Palma per portar dues carpes i tot el necessari per fer un programa de ràdio en directo. Varen aconseguir atraure a molt poca gent a l'acte.  A a campanya municipal ens va passar una cosa similar als mitings i la veritat que em va arribar a preocupar, després la votació ens va demostrar que nostres votants no els agrada anar a actes electorals. La meva dona em va animar amb la lògica que es veuen les coses des de fora; em va demanar si jo havia anat alguna vegada a un acte electoral abans de ficar-me a política i la veritat és que he anat a manifestacions, concerts reivindicatius, "encierros"... però mai havia anat a un miting o similar fins fa quatre anys.

Al cas de nostra candidatura municipal teniam l'avantatge de la grandària del municipi i que la gent va valorar  quatre anys de feina... Marisol té una missió molt més complicada arribar a totes les illes en una campanya electoral bipartidista i on desde la CAEB al grup Serra aposten per UMitat. Només tenim un arma per lluitar contra tot això, nostra voluntat, nostra feina, creure de bons i de veres que na Marisol pot arribar a Madrid.

Quan m'imagin a la resta de candidats al Congrés; els del PP i el PSOE uns automates com sempre, i Sampol, que no tendrà la llibertat que l'ha donat el BLOC al Senat, amb l'alè de Nadal i tot el que representa darrera...

Hi ha molt de gent d'esquerres, ara tenim a la fi una candidata que no pensa en cadires i mitja tintes, una candidata que es creu el que diu, crec que el moment es clau i no podem fallar. Ja és hora de jubilar a polítics encartonats, embalsamats i falsos. Ja és hora que arribi la veritat al Congrés.

Nostra única arma som nosaltres mateixos si cadascú fa la seva campanya, segur que sortim. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb