URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Serveis Socials: de Cantinflas!

Alternativa | 12 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

    "La questió del trasllat dels serveis socials al carrer de Sant Jordi (a l'antic centre de joves), que l'equip de govern ha fet com a seu, esta molt atrassada per mor de la pardaleria crònica de la regidora de serveis socials."

    "El personal de serveis socials està entussiasmat amb el que suposaria una millora, però s'esta pendent de la distribució per panells dels espais, i, sobre tot, de la seva neteja i de la retirada dels caparrots que una entitat lúdica té dipositats allà, i la brutor acumulada de molts anys. Aquestes son els impediments. De Cantinflas."

 

    Això és la veritat que ens ha arribat al nostre correu electònic. Sense embuts. Després de presentar una moció al ple de febrer per part nostra, i després de refusar-la l'equip de govern al·legant no se quines excuses de que al Centre de Dia hi haurà dependències pels Serveis Socials, que ara no és urgent... Tot i sabent que si que és urgent que aquesta àrea tengui un espai propi on els afectat tenguin intimitat, deixant el trull i la incomoditat de la sobresaturada àrea de serveis. Potser votaren en contra per partidisme, per ineptitud o ves a saber perquè.

    Lo cert és que fa unes setmanes varen decidir rectificar i traslladar els serveis socials al local del carrer Sant Jordi, cosa de la que ens varen enterar pels periodistes. Al darrer ple d'abril varem demanar pel trasllat i el varen confirmar però una operació que és urgent i que no té perquè tenir problemes i se pot fer en poc temps, doncs s'està demorant, com diu l'escrit, per la poca eficàcia i agilitat de la responsable.

    Esperam que d'una vegada se posin les piles i deixin de pensar en el que diran i se dediquin a millorar el poble i a fer el bé a les persones. Contents de la nova mesura presa del trasllat dels Serveis Socials a un lloc adequat, només ens queda indignar-nos amb la tardança en dur aquesta acció endavant. I més si observam el perquè de la tardança: brutor, trastos que cal retiar i la distribució de panells!

Com diu el company: de Cantinflas! 

 


Imatge de Francisca Ramon, responsable de l'àrea de Serveis Socials,
al Salón Náutico Internacional de Barcelona.
 

Altres articles sobre el tema:

Espai serveis socials.

Excuses i mentides.

Serveis Socials

La quarta pota

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb