URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ERC ha de participar a la tertúlia de polítics.

Alternativa | 15 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Vull manifestar la meva adhesió a la proposta de que ERC vagi a la tertúlia de polítics de Ràdio Pollença. És il·lògic que un partit polític, tot i no estar a dins les institucions, no pugui participar a una xerrada sobre política municipal. Però no hem de culpar al director de la ràdio o del programa. La culpa és del patronat de la ràdio. Aquest és l’òrgan que decideix aquestes coses. I en aquest òrgan tots els partits menys Alternativa EU-EV varen vetar la participació de Miquel Àngel Sureda a la tertúlia. Amb arguments tan absurds com els del representant del PSM que va dir que si hi anava ERC també hi podrien anar partits com Falange. Primer, Falange no té agrupació a Pollença. Segon, si la tingués no seriem nosaltres qui li impedíssim parlar a la ràdio.

Vosaltres, polítics que governau, censurau i no deixau participar a ERC per por. Por a perdre vots, a que ús diguin les coses clares, a que venguin amb il·lusió i ganes de millorar el poble, i, sobretot, por a quedar en ridícul quan algú us retregui totes les incoherències i coses mal fetes que feu.

Quin mal fa que una gent que vol millorar el poble vengui i digui la seva? Això és la idea de democràcia que teniu? Democràcia restringida per acallar les veus dissonants que no voleu sentir.

Basta de mitges democràcies. ERC hauria de poder participar a la tertúlia no només perquè representen a molta gent, sinó perquè volen aportar el seu granet d’arena per millorar el poble.

Pere J. Garcia. Coordinador d'Alternativa EU-EV de Pollença

Carta al director apareguda al PiP de la segona quinzena del mes de Maig de 2008 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb