URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CAL UN REGIDOR O TÈCNIC EN ACTIVITATS ECONÒMIQUES

Alternativa | 22 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

    Aquí tenim un nou article del nostre col·laborador Fralokus perquè doneu la vostra opinió. No ens queda més que donar les gràcies a Fralokus per fer-nos arribar l'escrit, i convidar-vos a que si voleu escriure qualsevol cosa aquí ho publicarem sense censura pensem o no igual (si no falta al respecte a ningú). Així que ja sabeu, animau-vos i feu-nos arribar els vostres escrits a eurxella@yahoo.es 

CAL UN REGIDOR O TÈCNIC EN ACTIVITATS ECONÒMIQUES

Francesc Cabrer, conegut industrial de Pollença, en les seves col·laboracions els capvespres dels divendres a Ràdio Pollença, fa la petició una vegada i una altra de que fa falta un regidor o tècnic que atengui i, en quan sigui possible, resolgui els problemes que puguin tenir els comerciants o altres industrials de la vila. Tot això argumentant que normalment l'únic que està disponible és el regidor de festes i aquest deriva tots els assumptes a la regidora de turisme, quan alguns d'aquests assumptes no tenen res a veure amb aquesta matèria. Aquesta petició l'ha feta fins i tot en presència de Francesca Ramon a la ràdio municipal. 

No tot just don el meu suport aquesta petició, sinó que a més m'atreveixo a posar-li nom: “REGIDOR O TÈCNIC EN ACTIVITATS ECONÒMIQUES”. Aquest regidor o tècnic no hauria de ser per força una eminència en activitats econòmiques, però si tenir la capacitat de rebre, atendre i després contactar amb qui calgués per a resoldre el problema del comerciant o industrial. També hauria de “vigilar” que totes les disposicions o lleis estatals o autonòmiques que s'aprovin, no perjudiquin a la vila de Pollença. Un exemple clar el tenim amb l'assumpte de la implantació de la televisió digital terrestre(TDT) que, mentre la majoria dels comerços d'electrònica de la Illa estan renovant el parc de televisors i antenes receptores amb el conseqüent benefici per als seus titulars, els comerços de Pollença no poden fer-ho, i a més ja duen dues campanyes de Nadal perdudes (on normalment els clients són més sensibles a donar-se capritxos, i aquests capritxos han estat en elements relacionats amb la TDT).  

Un altre tema, que al meu entendre el regidor o tècnic hauria de revisar, és si el pertànyer a la ZONA INCA en segons que quins temes administratius no ha caducat i hauríem de demanar una zona pròpia, que ja som més de 16.000 i seguim pujant, us ho assegur. Però aquesta és altra història.

    P.D. Regidor = regidor/a – Tècnic = Tècnic / a

 

Acudit de El Roto. 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb