URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La piscina coberta del Port.

Alternativa | 24 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

El passat dimarts no es va presentar cap empresa  al concurs de la concessió de la piscina municipal coberta i local annex del Port de Pollença.  Aprofitam la circumstància per parlar d’aquest punt del passat ple i demanar el que ja varen defensar al ple; que la gestió de la piscina municipal, sigui pública i no privada.  Pensam que una empresa privada com és lògic i normal té com màxima prioritat  guanyar doblers i això no sempre és compatible amb donar els millors serveis, ni amb una bona política amb els treballadors.

Al darrer ple d’abril on es va a aprovar el plec del concurs ja varem advertir al regidor d’esports que les clàusules eren molt millorables, i el nostre regidor va ser l’únic que va votar en contra.

Va ser lamentable que el plec es donés només amb tres dies d’antelació als grups de l’oposició, i que després al ple no es fes cas de les aportacions que varem fer.

Al ple ja varem denunciar que als plecs s’haurien d’ especificar més els dies que es reservava l’Ajuntament  per fer activitats. La resposta  del regidor va ser que es faria  un futur conveni  amb l'empresa concessionària. Està clar que és molt complicat que una empresa es presenti a un concurs per gestionar durant deu anys una piscina si no sap quins dies ocuparà la piscina l’Ajuntament per fer les seves activitats.

Altres propostes que varem fer al ple :

- Facilitar un bon transport públic de Pollença al Port, amb una aturada propera a la piscina.

- Fer descomptes per grups d’activitats de l’Ajuntament, per la policia local...

- Donar algun carnet gratuït als policies i al personal del futur patronat d’esports.

- Varem defensar que s’havia de seguir no només un criteri d’edat (A les clàusules les associacions de la tercera edat tenen un descompte important) sinó un criteri de salut i educatiu per fer descomptes. O sigui que s’haurien de contemplar descomptes per centres educatius, activitats prepart i pospart, activitats terapèutiques

- Varem demanar la presència d’un fisioterapeuta a les activitats terapèutiques.

A més a més varem demanar pel patronat d‘esports, que el regidor havia anunciat que funcionaria a finals dels 2007 i a dia d’avui segueix sense funcionar. Al torn de precs i preguntes varem insistir al tema i a la fi s’ens va contestar que la seva aprovació és imminent... ja veurem.

En resum ens trobam amb altre exemple de la inoperància i ineficàcia de Miquel Ramón (UM)  regidor d’esportque a pesar de tenir dedicació exclusiva gestiona de manera molt defectuosa la seva àrea,  i a més a més és responsable d'una part important de l'actual situació econòmica crítica de l'Ajuntament (per la qual cosa ja varen demanar la seva dimissió a febrer).

A ràdio Urxella teniu penjat el ple d'abril, aquesta és la primera part del debat d'aquest punt (Recordau que per problemes aliens a Ràdio Urxella, els vídeos de vegades no funcionen bé amb Firedox, per a una correcta visualització utilitzar Internet Explorer,esperem que la gent de Firefox aconsegueixi solucionar el problema.)

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb