URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dels aparcaments a la TDT.

Alternativa | 26 Maig, 2008 05:56 | facebook.com twitter.com

 Abans des precs i preguntes es va presentar al ple d'abril per part de l'equip de govern una moció d'urgència per tornar una fiança a l'empresa Decoresport relativa al subministrament de material esportiu per a equipament del pavelló municipal. Es tracta d'evitar un contenciós administratiu que l'Ajuntament perderia segurament i sortiria més car, ja que la garantia es va demanar fora de termini. O sigui una mala gestió més ja que es torna aquesta finança a pesar de que l'empresa no ha complit correctament amb el que havia promés. és un tema que ve de quan Toni Cifre era regidor d'esport. Un tema que Michel no va revisar. L'empresa havia d'instalar tota una sèrie de coses que no va instal·lar, amb un programa informàtic que no funciona correctament.
 

Per terminar amb el ple d'abril. Al torn de precs i preguntes es va contestar a preguntes del ple anterior.

- Hi ha algún projecte respecte a l’aparcament de la plaça de les Munnares.

Resposta d’en Joan Cerdà; es va fer un informe a l’anterior legislatura per fer una comunitat de propietaris, s’ha demanat recuperar aquest problema i veure quins problemes havia

Intervé Tomeu; s’havien aprovat uns estatuts. El problema venia del sistema de concessió. L’Ajuntament no havia cobrat res i les instal·lacions s’havien d’haver entregat en bon ús. Aquestes instal·lacions falta arreglar-les i falta passar el tema a un gestor de la propietat que passaria les quotes i el gestionaria

Com està el tema dels pous de Son Vilà? S’en va prometre un informe que encara no se m’ha passat.

 A dia d'avui encara no m'ha arribat aquesa informació , el que si m'han arribat cada vegada més és que tot aquest tema és molt tèrbol.

Com està el tema de la regeneració de Cala Barques?

Resposta de Jaume Plomer; des de Costes es vol fer un projecte ambiciós que pot durar un any i mig o dos anys; estudi d’impacte ambiental, estudi arqueològic... està en marxa, però no sé a quina empresa se l’ha concedit.

Les obres de la pista de tennis s’han acabat?

 Michel; Varen estar pendents del segur i en aquest moment s’estan reparant

Com està el tema de llevar l’estructura de fusta al costat de la torre d’Albercuix?

Resposta d’en Joan Cerdà;L’hem xerrat no sé per què no s’ha llevat, en un moment o altre es llevarà, tampoc crec que sigui un tema tan important, s’ha d’arreglar hi ha coses més importants.

El vaig replicar que fa mesos que el varen demanar i s’ens va dir que es llevaria i no és tan complicat.

Com es regula el camí de Ternelles, després d’escoltar la resposta al tema d’Ariany ja m’imagin la resposta. Nosaltres pensam que n’hi ha una sentència, un acord del ple i encara que el tema és a judici, l’Ajuntament hauria de regular l’accés d’alguan manera.

Resposta d’en Joan Cerdà, hi ha un recurs i per tant no s’executa la sentència, no es pot executar i en tot cas és el Consell el que ha d’actuar.

Precs

1 - Varen reiterar nostra petició d’un  armari per guardar l’abundant documentació que genera nostra feina política, una cosa que demanam des de que va començar la legislatura i que per llei l’Ajuntament ens hauria de facilitar.

2 - Per tal de facilitar la informació als ciutadans del què es tracta a les sessions ordinàries i extraordinàries del Ple d'aquesta Corporació, sol·licitam l'equip de govern penjar a la web municipal les actes dels mateixos. Així mateix, i com que se'n fa enregistrament sonor per part de Ràdio Municipal, sol·licitam que aquest es pengi també a la mateixa web municipal.

3 - Sol·licitam a l'equip de govern que doti els vehicles de la policia municipal i les instal·lacions municipals on hi ha afluència de públic, així com aquelles propers a llocs de màxima afluència, de desfibril·ladors semiautomàtics ( que s’han abaratat molt). Aquesta mesura podria salvar vides. Per desgràcia un hom va morir poc dies després mentre presenciava un partit de bàsquet al pavelló, no sabem si s’hagués poder fer més amb un desfibril·lador.

 4.- Al proper fòrum de la TDT haurien d’informar que Pollença a la pàgina on s’informa de la cobertura de TDT es diu que ens trobam a Eivissai tenim cobertura , quan en realitat no n’hi ha cobertura, confonent encara més als ciutadans, pel que alguns van fer inversions “inútils”, Aquest tema ens preoccupa molt i recordam que això està creant molt de problemes de cap a constructors i promotors, que veuen que els seus habitatges han d’ instal·lar sistemes de telecomunicacions homologats, que podran quedar obsolets fins i tot abans de posar a la venda aquestes propietats.

A ràdio Urxella teniu penjat el ple d'abril, aquesta és la primera part dels precs i preguntes(Recordau que per problemes aliens a Ràdio Urxella, els vídeos de vegades no funcionen bé amb Firedox, per a una correcta visualització utilitzar Internet Explorer,esperem que la gent de Firefox aconsegueixi solucionar el problema.)

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb