URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mercadet refugi d'animals

Alternativa | 30 Maig, 2008 17:44 | facebook.com twitter.com

 Aquest diumenge. El mercadet del refugi d' animals de 10 a 14 al refugi d'animals.

Una vegada més volem donar les gràcies a Josefina i tota la gent de l'Associació per la gran feina que fan.

 

 
 
 
 

 

La Cala abandonada

Alternativa | 30 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

És preocupant i indignant l'abandonament de la Cala S. Vicenç.

Segueixen els talls d’aigua  regulars amb una xarxa d’aigua, presumptament potable, en males condicions per  haver estat instal·lada de qualsevol manera , i per la manca  de manteniment de l’empresa concessionària.

Ja fa mesos que varem demanar a un ple l’obertura d’un expedient a l’empresa concessionària, amb la que  l’ Ajuntament és molt permissiu. Ja seria hora de que l’Ajuntament recuperés aquesta concessió.

 Algun veí de la Cala també ens ha demanat si la Cala és un centre d’experimentació de tipus de llum: els fanals no sempre funcionen i  la varietat de colors i models de faroles que podem trobar al nucli.

La pregunta seria: fins quan seguirà la deixadesa municipal a la Cala?

Al pressupost del 2008, hi haurà ja alguna partida dedicada a l'estudi de condicionament de la Cala, que tenen signat al pacte de govern?

Fotografia de Joan Martorell Mir. 

 

 

 

Si parlam de patrimoni, al ple de març es va rebutjar la nostra proposta de redacció d'un projecte bàsic per a la creació d'un recorregut arqueològic. La idea era molt clara i senzilla:  a Pollença tenim un patrimoni arqueològic desaprofitat i abandonat, 108 jaciments,  i pensam que s'hauria  de seguir el model de Menorca i aprofitar aquesta riquesa cultural.

No només no es va aprovar la nostra moció sinó que observam amb preocupació l'abandonament de les coves del Alzinaret de la Cala (l'únic jaciment que és  a una propietat municipal) i que consisteix en un conjunt de coves fetes per l'ésser humà entre el 1600 i 1300 a.C.

Aquest abandonament encara és més incomprensible si pensam que els dos únics directors de patrimoni que fins ara ha tingut el Consell, l'anterior en Joan Cerdà, i l'actual Biel Cerdà, són a l'equip de govern.

Com a mostra d'aquest abandonament podeu veure la senyalització o panell de les coves en un estat deplorable.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb