URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Alternativa | 06 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

  La plataforma pro camins públics i oberts ens ha fet arribar aquesta nota de premsa que compartim.

També podem anunciar que el diumenge 12 d'octubre la plataforma està preparant una excursió reivindicativa a Ternelles, ja podeu apuntar la data a la  agenda. Cal engrescar a molta de gent per recuperar el dret que tenim a caminar per Ternelles.  

Acabades les festes i amb la ressaca encarà el cos, Pollença torna a la calma post-Patrona.  En començar la legislatura, des de la Plataforma vam demanar a l'equip de Govern uns mínims que consideràvem s'havien de haver complit la passada legislatura, aquests foren:

 - La aprovació definitiva del catàleg de camins.

 - La regulació de Ternelles, per part de l'Ajuntament i un reglament d'ús de la servitud de pas pel camí.

- Una actuació en el camí del Coll de Siller, per tal de mantenir un traçat clar i sense dubtes. ( es mantenen els indicatius de propietat privada a l'açada de les casses velles de Siller)

Trobam que hi ha molts més conflictes a resoldre, però posàvem aquests punts, doncs pensàvem que si en acabar la legislatura s'havia aprovat el catàleg, i avançat en els altres dos punts, la present  legislatura hauria  millorat l'anterior, que en aquest aspecte creiem  va ser nefasta.

A dia de avui, no s'ha avançat un pam, i només salvam la feina dels tècnics municipals. Amb un estudi jurídic de Ternelles prou interessant. De moment el Batle i regidor d'urbanisme segueix enredant la presentació del catàleg, per falta de tècnics sembla ser l'excusa, és clar, només fa gairebé tres anys que esperam l'aprovació definitiva del catàleg !!!!

 Per la seva banda, el Regidor de camins, pareix que no considera camins aquells que no són asfaltats, doncs ja era regidor la legislatura passada d’aquesta àrea, i no ha cregut necessari mai ni actuar, ni fer declaracions, ni tan sols al plenari, sobre una problemàtica que a nosaltres ens ocupa i preocupa, sense necessitat de tenir cap sou ni dedicació exclusiva. Esperam que la ressaca no els duri tot l'any, i que aviat puguem començar a fer passos en positiu.

Salut i Molts anys.

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Fotografia de la sisena excursió reivindicativa dels camins públics d'es Fangar.

 

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb