URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

TENIR EL CAP FET UNA OLLA DE CARAGOLS.

Alternativa | 10 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Al penúltim número de la revista Sa plaça,  en Toni Marquet una vegada més va fer un comentari desafortunat respecte a nosaltres Ens sap greu tenir que tornar a contestar a aquest senyor, pel seu passat polític i per que encara és secretari d'un partit al que consideram proper, però ni podem ni sabem callar davant d'aquests comentaris.

Veure anterior contestació: Carta Oberta al Senyor Marquet.

 Comença a preocupar-me seriosament la confusió mental del senyor Toni Marquet i la seva obsessió d’utilitzar la seva columna a la revista Sa Plaça per ficar-se amb el nostre partit. Una pena que al bloc del PSM (el Castell Digital) no es mostri tan actiu. Per altra part millor per que al manco a Sa Plaça li puc contestar cosa que no podem fer al bloc d’on és administrador i on han llevat la possibilitat de posar comentaris.(Encara que aquesta vegada, de moment la revista Sa Plaça no ha publicat la nostra contestació)

A la seva penúltima columna “Cercant maneres d’embullar la troca” realment el senyor Marquet intenta embullar la troca de bons i de veres i diu que “EU-EV coincidim amb plantejaments i votacions amb el PP als plenaris i que ens donam la mà a l’oposició”.

De donar-se la mà i coincidir en plantejaments amb partits de dretes el senyor Toni Marquet en sap molt: en l’actualitat el PSM de Pollença governa amb la no menys dreta UM i amb UNPI, un partit que abans era l’ultradreta-espanyolista-semifeixista-racista-xenòfob ASI. Tal vegada aquesta unió amb UM-UNPI(abans ASI) explica la seva oposició a fer el BLOC a nivell municipal.

Nosaltres no anam de la mà de ningú, ja són majors, estam junts amb el PP-UMP a l’oposició però no regirats i les nostres diferències ideològiques amb el PP són clares i evidents.

Als plens unes vegades hem votat tot sols, altres amb l’equip de govern i altres amb el PP, sempre partint del nostre  programa, cosa totalment normal en democràcia. Tenim la consciència molt tranquil·la respecte a les votacions que hem coincidit amb el PP. El dia de la investidura ho varem dir molt clar: La nostra oposició no es basa en sigles sinó en projectes i fets. No votarem en contra o a favor de res que no creguem convenient, i molt menys ho farem si ho presenta un o altre partit.

Hem coincidit amb el PP a favor d’obrir l’edifici del  Col•legi Miquel Capllonch del Port per oferir-lo a associacions, fer cursos i tallers i esbarjo dels nins. A dia d’avui segueix tancat i deteriorant-se mentre esperam el promès “projecte” de l’equip de govern. Hem coincidit en contra de la pujada d’impostos i taxes desproporcionada que ha presentat l’equip de govern, sense cap pla d’austeritat que l’acompanyi, i que amb la crisi que tenim damunt encara enfonsarà més al municipi. I hem votat amb el PP a favor d’un Consell Municipal Escolar, un òrgan de participació i coordinació de tots els sectors implicats en l’educació del municipi i totalment necessari.

Una proposta que varen presentar conjuntament amb el PP va ser la de demanar la participació d’Esquerra Republicana a la Tertúlia de Polítics a la ràdio municipal, proposta a la que es va oposar el Sr Toni Marquet comparant a Esquerra ( partit que no va tenir representació per quatre vots) amb la Falange (el podeu comprovar a les actes de l'institut municipal de  la ràdio pdf)

El que hauria de preocupar al senyor Toni Marquet són les votacions en el que el seu regidor ha coincidit amb el PP contra propostes d’Alternativa EU-EV. Per exemple el PSM i el PP han coincidit en votar en contra de l’eliminació del pagament a la zona blava (ORA) del Port de Pollença, han coincidit en  votar en contra de nostra moció d' oposar-se als acords de l’Organització Mundial del Comerç relatius a la privatització dels serveis públics, i,  sense dubte, la coincidència més sorprenent entre el PP i el PSM a Pollença és que varen votar en contra de la nostra proposta de sol·licitar al Consell l’anul·lació de les llicències del camp de golf de Son Bosc i la inclusió de la zona dins el Parc Natural de s’Albufera.


Sembla que el secretari del PSM a Pollença te el cap fet una olla de caragols i que la seva confusió entre el que és esquerres i dretes és total.

Genial JRMORA a Humor gráfico.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb