URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

I Joan va desmentir als tècnics.

Alternativa | 18 Agost, 2008 06:09 | facebook.com twitter.com

  Seguim narrant el darrer ple del mes de juliol . Al mateix es va aprovar la resolució del contracte administratiu d'obres relatiu al projecte "Centre de dia per a persones majors a Pollenca"  Aprovada per unanimitat, pensam que aquesta resolució ha arribat massa tard.

Fa exactament un any al primer ple ordinari de juny varen demanar quins criteris es seguien per valorar la qualitat i acabat de les obres públiques de l'empresa Construccions Crespí , ja que haviem rebut nombroses queixes.

A plens posteriors hem denunciat els acabats penosos d’obres d’aquesta empresa fetes recentment a la zona del Camp; als Carrer Verger, Barques, Sion, Binimelis Sant Domingo, carretera Formentor ... als vestuaris del camp de futbol del Port.  No fa falta ser cap expert per veure el mal acabat d’alguna d’aquestes obres ja que s’han produït enfonsaments clarament visibles . Ens costa que el director d’una d’aquestes obres  igual que els veïns estaven indignats però l’empresa semblava tenir bula. 

Qualsevol pollençi pot compar l’acabat de les obres citades amb les obres que es varen fer entre el 1965 i 1968 a Pollença, quan es varen fer les obres de instal·lació per primera vegada de les conduccions de clavegueram i aigua potable que encara avui tenen un acabat perfecte.

Seguim demanant que es revisin aquestes obres per demanar les responsabilitats conseqüents.

Ens hem cansat de demanar sobre l’obra dels pous de la zona de Son Vila, sense obtenir resposta, produínt perjuicis a Emser i als usuaris .

Igualment al ple de setembre  davant dels talls d’aigua a la Cala varen denunciar el mal funcionament de la mateixa empresa  i varen demanar l’obertura  d'expedient a la concessionària de l'aigua, no s'ens va fer cas.

Davant de les nostres denúncies de favoritisme  el senyor batle i regidor d’urbanisme es va emprenyar molt.  Bé ara tenim unes preguntes:

Per que si  un principi el centre de dia s’hauria d’haver terminat el  19 de maig del 2007 s’ha tardat més d’un any en demanar la resolució de contracta?

Per què si l’empresa ha fet un flagrant incompliment del plec de condicions en una obra tan important com el centre de dia,  l’Ajuntament no ha reaccionat fins el mes de març quan l’obra feia temps que estava aturada i quan l’empresa ja ha declarat concurs de creditors?

Per altra part ha quedat clar que quan al ple de febrer varen demanar en forma de moció el trasllat de l’àrea de serveis socials, l’argument que va utilitzar l’equip de govern de fer un trasllat al centre de dia en poc temps era totalment fals. I a dia d’avui ens sembla vergonyós i indignant que hagin estat incapaços de fer aquest trasllat.

Al debat va ser la primera vegada que Joan va desmentir als tècnics, en aquesta ocasió no l'interesava el que deian . Ja que el vaig recordar que hi ha un informe escrit de l'arquitecta i aparellador directors de l'obra que afirmen que així i tot l'empresa havia tengut que fer uns canvis a l'adaptació de la cimentació (excusa que va utilitzar en Joan) el 19 de maig del 2007 es tenien que haver terminat les obres.

També es demolidor un informe dels mateixos arquitecta i aparellador amb tot els defectes d'execució de l'obra: acabats defectuosos, murs corbs...
Primera part del debat, la resta a ràdio Urxella.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb