URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Franquisme sociològic.

Alternativa | 20 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de juliol va ser rebutjada la nostra proposta  relativa a la inclusió d'enllaços a la pagina web municipal .  El grup PP-UMP va donar suport a la nostra moció i UM-UNPI i PSOE varen votar en contra. El PSOE una vegada més no va dir res.
 

Evidentment aquesta proposta va sorgir  del  nostre prec anterior d’incloure els blogs de les assemblees locals del PSM (el castell digital) i Alternativa Esquerra Unida – els verds (urxella) a la pàgina de l’Ajuntament.

Crec que a l’igual que quan varem presentar la nostra proposta relativa a poder utilitzar per part dels partits i associacions els taulers municipals hauria d’haver estat suficient amb un prec.

Actualment a la pàgina d’enllaços de l’Ajuntament podem trobar només set enllaços, que desconeixem com s’han triat, inclús trobam el d’una editorial privada.

CLUB POLLENÇA
Consell de Mallorca
Consorci d'Informàtica Local de Mallorca
EL FANTASMA DE LA OPERA. RADIO. POLLENÇA
EL GALL EDITOR
El Temps: Estacions meteorològiques a Pollença.

CULTURA POLLENÇA.

La nostra moció només demanava completar i racionalitzar aquesta secció de la pàgina de l’Ajuntament, una cosa que es pot fer ràpida i facilment.

El seu major problema són els blogs del partits polítics locals. Així que els varem recordar que la web no és de l’equip de govern si no de l’Ajuntament i que els grups polítics municipals formen part de l’organigrama municipal igual que ho fa l’àrea de medi ambient, per exemple. També els recordarem que, per exemple, només al blog del PSM es pot trobar el seu pacte de govern o que només al nostre blog es poden sentir tots els plens i tenir un resum de les Juntes de Govern.

La veritat es que la seva oposició inicial a la nostra proposta dels taulers muncipals, la seva obsessió per retirar nostra revista de la taula de l’entrada de l’Ajuntament o de retirar els nostres cartells, pensam que és una herència sociològica del franquisme i la dictadura on es considerava que els partits polítics eren una cosa bruta i innecessària. Haurien de reflexionar sobre la frase de Georges Orwell que apareix al llibre Rebel.lió a la granja:

La llibertat d'expressió es poder dir a la resta de persones el que que no volen sentir. Crec que després de trenta anys de democràcia ja és hora de que aprenguin a conviure amb qui no pensa igual que vostés.
 

 


Franco no permetia l'existència de partits ni publicacions dicidents.
 
Com que el senyor batlle, Joan Cerdà, no sabia com havia de justificar els enllaços actuals va dir que els llevaria tots i s'estudiaria unes bases per posar els enllaços. Com li vaig dir al debat crec que aquesta por és resultat del franquisme sociològic. 

 

 

Imatge que mostra com ha quedat Espanya després del franquisme

 

Primera part del debat, la resta a ràdio Urxella

 


 A continuació la moció:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb