URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Moció Urgencia.

Alternativa | 21 Agost, 2008 05:57 | facebook.com twitter.com

Ens hagués agradat no haver tengut que plantejar aquesta moció. Crec que si a algun ple o comissió el senyor regidor hagués donat alguan explicació del retard dels pressuposts o el compte general, hagues reconegut els errors, assumit les responsabilitats i demanat les corresponents disculpes ara no estaríem plantejant aquest cessament.

Moció d'urgència demanant el cessament del regidor d'hisenda, personal i policia local. UM-UNPi i PSOE varen votar en contra de la urgència de la moció i no es va poder ni debatre ni votar

El senyor regidor té unes responsabilitats polítiques i per tant pensam que ha de respondre políticament pels seus errors i per les seves mancances. El que és un acte de normalitat democràtica.

No és Juanjo Mir. De la pàgina www.lakodorniz.com

Tots i totes ens equivocam, malament aniríem si no fos d’aquesta manera, però el més important no és haver-se equivocat, sinó reflexionar, reconèixer-ho i tenir capacitat per reparar el danys dels nostres errors. D’aquesta manera donarem confiança als ciutadans i ciutadanes.

Nosaltres no qüestionem en absolut la confiança que els hi va atorgar la ciutadania, però aquesta legitimitat no els autoritza a fer-ho malament sense assumir cap responsabilitat.

El que està en joc és la credibilitat i la confiança dels ciutadans i ciutadanes. Respectin-se a sí mateixos i depurin les responsabilitats cessant al regidor.

Sr. Alcalde, tingui present que, si es manté aquesta situació de descontrol i conflictivitat, llavors no ens quedarà més opció que demanar la seva dimissió.

 

Prohibit pensar, ni debatre, ni demanar explicacions... 
 

A continuació la moció i la seva argumentació:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb