URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les festes de la Cala.

Alternativa | 22 Agost, 2008 18:30 | facebook.com twitter.com

 

  


Divendres 22, 20H. a l'hotel LA MORALEJA comença l'"Art i copes", recorregut per diversos indrets, hotels i restaurants on es trobaran mostres artístiques de diversos autors. Amb la colla de Gegants de Pollença, l'Esbart de Sant Jordi i els Xeremiers Orats seran convidats els assistents a una copa de cava.

Divendres 22, 24 h. L'acte anterior acabarà a mitjanit al bar Art 66 amb un concert a càrrec del músic Guillem Sansó.

Dissabte 23, matí Jocs Infantils a la Platja

Dissabte 23, 20'30 h. Ball de Bot a la Cala Molins

Dissabte 23, nit. Mercadet norcturn de productes de la terra.

Dissabte 23, 22 h. Performance a càrrec de Joan Lacomba a Cala Barques

Dissabte 23, 23 h. Verbena amb els grups D-Nou a Cala Molins, Interpretant versions de rock dels anys 80 i 90. Seguidament mes verbena amb PELILLOS A LA MAR.

Diumenge 24, 21 h. Refresc per a tothom a l'avarador de Cala Molins, gentilesa dels comerços i hotels de Sant Vicenç.

Diumenge 24 22 h. Segona performance a càrrec de Joan Lacomba, que donarà per tancades les festes.

A continuació teniu el programa MES DETALLAT i el Cartell.


Versió impressa


Documents de descàrrega i enllaços


CARTELL


PROGRAMA PAGINA 2


PROGRAMA PAGINA 1

Informació treta del bloc el Castell Digital, del PSM de Pollença. 

El Pla Especial d’ordenació i Protecció de la Ruta de Pedra en sec i de la usurpació d’un tram de la Carretera vella de Lluc?

Alternativa | 22 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquí vos reproduïm el comunicat que ha fet la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts sobre la ruta de pedra en sec i el desviament de la ruta per afavorir el tancament de la carretera:

El Pla Especial d’ordenació i Protecció de la Ruta de Pedra en sec i de la usurpació d’un tram de la Carretera vella de Lluc?. 

Desprès de Repassar el Pla Especial d’Ordenació i Protecció de la Ruta de Pedra en Sec, http://www.conselldemallorca.net/?id-section=1675 es pot observar un fet, que ja sembla ser intrínsec a la Conselleria de Medi Ambient els darrers anys.

Al planol número 2 d’aquest, allà on es mostren els usos permesos, ens trobam en la sorpresa de que no és marca el tram de la finca de l’Empeltada dins aquesta Ruta, i es segueix fent desviar a les persones per un tram molt estret, que a més no forma part de la Carretera Vella de Lluc, carretera de titularitat pública.

Per si això no fos suficient, els usos permesos fins a l’arribada a aquesta finca son a peu, a cavall i en bicicleta. A partir d’ aquí, es prohibeix l’ús de la bicicleta.

Així, hi ha dos fets que no entenem desprès de anys de reivindicació i lluita per la recuperació de la carretera vella de Lluc.

- Perquè un camí clarament públic no és aprofitat íntegrament, i just a aquest tram es fa anar per una roseguera a vianants i cavalls, amb un risc d’accident pels cavalls donat el mal estat en aquest tram, i dificultant el pas a persones amb problemes de mobilitat, quan es disposa d’un tram molt més apte?

- Perquè les bicicletes queden excloses a aquest tram?  Les bicicletes disposen d’unes rodes de goma de no més de 4 centímetres, que a no ser pel seu mal ús, no fan malbé el paviment, per tant,  considerem que l’adient no seria que més que prohibir la circulació,  s’haurien d’establir uns criteris d’ús del camí, per tal de garantir la seva conservació.

D’altre manera, només semblaria voler beneficiar alguns particulars, en detriment de molts ciutadans que deixarien de poder fer ús de aquesta via pública.

 

La barrera de la finca de l'Empeltada, per on hauria d'anar el camí. Uns metres més avall hi ha el xeregall que fa de camí. Perquè està tancada aquesta barrera? A quí beneficia? 
 

 12 octubre. Excursió reivindicativa a Ternelles.

A continuació les al·legacions a presentar a la conselleria i la nota de premsa d'Alternativa EU-EV Pollença. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb