URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La feina institucional...Urxella 18.

Alternativa | 26 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Ja tenim al carrer i repartida la Urxella nº18 en paper. Per qui encara no la tengui aquí hi transcrivim la pàgina 2, referent a la feina institucional d'Alternativa EU-EV en aquest any que portam a l'ajuntament. Ja la podeu baixar en pdf prement aquest enllaç: urxella 18.pdf
 
 
L'assemblea d'Alternativa EU.EV distribuim la Urxella casa per casa, però és possible que no ús hagi arribat perquè no visqueu a dins el poble o perquè no ens hagin bastat. En total en repartim 3000 exemplars. Si voleu donau difusió a la revista per tal d'anar-la reciclant. Una vegada llegida no la llanceu, regalau-la o posau-a a reciclar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb