URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Comentari al PSM de Pollença.

Alternativa | 05 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Volem fer un comentari a l’explicació del PSM, feta al Castell Digital, en la manera de votar els punts que presentàrem al plenari del més d’octubre. I vull que quedi clar, que si els rebatim és per deixar la nostra postura clara, i perquè ells almenys tenen la decència d’alguna vegada dir el que pensen i posar-ho al seu espai web. I també vull que quedi clar que si ho rebatim aquí i d’aquesta manera és perquè al seu bloc fa mesos que varen restringir els comentaris.

D’aquesta manera convidam a que el PSM participi en el debat en aquest espai perquè el debat, en política, és bàsic i fonamental. I perquè la gent parlant s’entén, encara que no es pensi igual, podem arribar a entendre els seus motius, que si son els abaix esmentats, son ben pobres.

 


 

El punt debatut en Negre

Els comentaris del PSM en Taronja.

Els comentaris nostres en Verd.

 

6.- Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant la dimissió de Miquel Ferrá Jaume, Director General de Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balear. 

Rebutjada amb el vot en contra del PSM. Pensam que la moció arriba fora temps i estava mal enfocada, ja que posteriorment a l'excursió es va fer una reunió de la Plataforma, el batle i el Conseller Grimalt que va esser profitosa en la que s'acostaren postures i precissament la moció demanava també la dimissió del conseller. De tota manera pensam que l'actuació del director general mereix una reprobació.

La petició de dimissió està fora de temps? I quan s'havia d'haver demanat? però si és el primer plenari després de l'excursió. Prescriuen aquestes coses? Si fa més de 10 dies ja és tard?

Que la Plataforma hagi mantingut reunions no vol dir que aquest home demani disculpes ni accepti que s'ha equivocat. L'error és molt greu, i encara continuo pensant que ha de dimitir.

L’actuació mereix una reprobació... doncs, a que esperau?

8.- Moció conjunta presentada pels grups PP-UMP i Alternativa EU-EV demanant la modificació fiscal al tipus mínim de gravamen de l 'lBI per l 'any 2009

Es va ajornar. Nota: En trenta anys el PSM mai ha presentat una moció conjunta amb el PP, tot i que els dos hem estat a la oposició la majoria de les legislatures.

Nosaltres no tenim problemes en presentar mocions amb el PP, perquè prima més l'interés general que el partidisme. Si coincidim podem fer-ho junts. O és que pel que diran no hem de recolzar una iniciativa tan important com la congelació de l'Impost de Bens Immobles?

Tal vegada les coincidències amb el PP és deguin a la mala gestió en tots els àmbits d’aquest equip de govern. Nosaltres no hem renunciat, ni renunciarem a res. En canvi, no ha renunciat ja a massa coses el PSM per poder tenir la seva quota de poder dins aquest govern?

9. - Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant la fi de la prova pilot per a peatonitzar la primera línia del Port i realització d'un pla de mobilitat.

Rebutjada amb el vot en contra del PSM. estam a favor de la peatonalització (tot i que s'hagués pogut posar en marxa de manera més organitzada). a la passada legislatura ja presentarem una moció que es va aprovar demanant un pla de mobilitat. Ara esperam que es faci el pla quan abans millor per poder fer una peatonalització definitiva més eficaç. Respectam les signatures en contra presentades i als veinats que es mobilitzaren, pero creim que l'interés general està per damunt els interessos particulars d'alguns veinats de la zona de Gommar.

EU i UM entraren en un joc de desqualificacions que fou molt poc edificant.  La discusió va tenir un tò crispat que nova aportar res al debat.

Vareu esser al ple? vareu entendre la moció de la peatonalització?

Nosaltres, com vosaltres, volem un pla de mobilitat. Nosaltres, com vosaltres, volem la peatonalització. Nosaltres, com vosaltres, volem més organització.

I les signatures no son dels veïns de Gotmar. Son de veïns del Moll. I el més important: no parlen de no peatonalitzar, parlen de fer-ho bé.

Crec que no vos vareu enterar de res, que no vos heu llegit la moció (que tenieu 10 dies abans), ni el full de signatures. I crec que no heu parlat amb cap veí afectat.

Però en una cosa si que teniu raó, el to crispat mantingut per Joan Cerdà i Pepe García no serveix per res.

El PSM amb la resta de l'equip de govern va votar a favor de mantenir imatges com aquesta. Aquesta és la peatonització que volem?

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb