URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aparcament del poliesportiu (PA 31)

Alternativa | 07 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

 Prime hem de demanar disculpes  ja que s'ens acumula la feina, darrerament hem rebut un munt de queixes i denúncies de ciutadans sobre tot en forma de fotografies i procurarem anant fent articles amb les mateixes poc a poc. Us demanam una mica de paciència. A més a més tenim el tema de la peatonització que volem terminar de desenvolupar, la Fira... Ens donen molt de feina

El tema d'avui seria el de l'aparcament del poliesportiu de Pollença, hem rebut nombroses queixes de pares de nins i usuaris que fan esport al poliesportiu de Pollença per les males condicions de l'aparcament del , inclòs hi ha pares que han iniciat una recollida de firmes i altres s'han plantejat fer algun tipus d'acte de protesta cansats de les promeses i incompliments del batle.

Els afectats demanan que al manco es llevin els clots de l'aparcament i es posi grava. Com podeu comprovar a les fotografies ( fetes al dia següent d'un dia de pluja no massa intensa)  l'accés al pavelló des del aparcament ( unes escales ja de por si impracticables per la gent amb problemes de mobilitat) és troba envoltat d'aigua. Aquesta zona de l'aparcament te una gran acumulació d'aigua quan plou i més d'un s'ha trobat la moto inutilitzada per l'altura a la que ha arribat  l'aigua o han tingut que passar a gual per arribar al seu cotxe.

En una situació igualment penosa es troben també els aparcaments de Can Conill ( fa mesos que varen demanar a un ple posar grava al mateix) i l'aparcament al costat de la Piscina Municipal al Port.

A més de complir la promesa reforma de l'aparcament del camp d'en Costa, al costat del col·legi Joan Mas( a principi d'any es va parlar d'asfaltar, il·luminar i fer la xarxa d'aigües pluvials )l'Ajuntament hauria de posar solució urgent a la resta d'aparcaments al manco com hem dit amb una mica de grava.

Al cas  del poliesportiu a més a més encara està pendent el tema del perillós accés al pavelló des del poble. Cada dia molt de joves accedeixen al pavelló travessant la carretera al costat de la rotonda del Gall. Del projecte de fer un pont fa molt de temps que no sabem res i al manco caldria un pas de vianants.

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb